Молитви Агнця Божого і прощення інших людей. Читаються душевно і з вірою в серці

Господи, прости мені мої гріхи та допоможи мені пробачити тих, хто згрішив проти мене.

Молитва Агнця Божого

Господь Ісус Христос, Ти сказав, що отримали багато вибачення будуть багато любити. Зізнаюся, мені часто не вистачає любові до тебе, тому що я втрачаю з уваги, скільки мені прощено. Не минуло й дня в моєму житті, щоб я не потребував твоєму прощення і милості. Ні дня в моєму житті не пройшло, щоб ти не хотів і не міг пробачити.

Я дякую вам за те, що ви агнець Божий, що знімає гріхи світу. Дякую вам за те, що в вас я вільний від страху смерті та отримав дар вічного життя. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Молитва нового творіння

Бог-Творець, я дякую Тобі за те, що у Христі я нове творіння. Старе пішло, нове тут. Мій гріх пішов, і я став праведником. Моя слабкість пішла, і я отримав твою силу. Мій сором пішов, і я отримав вашу радість. Мої ланцюга зникли, і моє серце було звільнено!

По твоїй великої милості ти дав мені нове народження в живу надію через воскресіння Ісуса з мертвих. Нехай мої уста наповняться хвалою тобі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва нерозділеного серця

Господи, дякую тобі за те, що ти моя сила і моя пісня, ти наповнюєш моє серце радістю. Я радію твоєму прощення і милості, яку ти виявляв до мене протягом всього мого життя. Будь ласка, поновіть моє серце і розум. Дайте мені нерозділене серце і помістіть в мені новий дух. Прибери моє кам’яне серце і дай мені серце із плоті.

Допоможіть мені наслідувати вам через роботу, що надихає вашого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про прощення інших

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Ви сказали, що коли я молюся, якщо я щось маю проти когось, я повинен пробачити їх, щоб ви простили мої гріхи та почули мою молитву. Господи, прости мені мої гріхи та допоможи мені пробачити тих, хто згрішив проти мене. Повідомити мене про недолік вибачення, який знаходиться в моєму серці, і дайте мені сили, які мені потрібні, щоб прощати.

Збільшуйте мою віру в те, що я можу прощати інших, так само як ви прощали мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.