Молитви про допомогу вибачення, нерозділеного серця і нового творіння. Читайте з вірою в серці

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Ви сказали, що коли я молюся, якщо я щось маю проти кого-небудь, я повинен пробачити їх.

Молитва Агнця Божого

Господь Ісус Христос, Ти сказав, що отримали багато вибачення будуть багато любити. Зізнаюся, мені часто не вистачає любові до тебе, тому що я втрачаю з уваги, скільки мені прощено. Не минуло й дня в моєму житті, щоб я не потребував твоєму прощення і милості. Ні дня в моєму житті не пройшло, щоб ти не хотів і не міг пробачити.

Я дякую вам за те, що ви агнець Божий, що знімає гріхи світу. Дякую вам за те, що в вас я вільний від страху смерті та отримав дар вічного життя. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Молитва нового творіння

Бог-Творець, я дякую Тобі за те, що у Христі я нове творіння. Старе пішло, нове тут. Мій гріх пішов, і я став праведником. Моя слабкість пішла, і мені дали вашу силу. Мій сором пішов, і я отримав вашу радість. Мої ланцюга зникли, і моє серце було звільнено!

По твоїй великої милості ти дав мені нове народження в живу надію через воскресіння Ісуса з мертвих. Нехай мої уста наповняться хвалою тобі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва нерозділеного серця

Господь, моя Скала і Визволитель, спасибі тобі за те, що ти моя сила і моя пісня, ти наповнюєш моє серце радістю. Я радію твоєму прощення і милості, яку ти виявляв до мене протягом всього мого життя. Будь ласка, поновіть моє серце і розум. Дайте мені нерозділене серце і помістіть в мені новий дух. Прибери моє кам’яне серце і дай мені серце із плоті. Допоможіть мені наслідувати вам через роботу, що надихає вашого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про допомогу вибачення

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Ви сказали, що, коли я молюся, якщо я щось маю проти кого-небудь, я повинен пробачити їх, щоб ви простили мої гріхи та почули мою молитву. Господи, прости мені мої гріхи та допоможи мені пробачити тих, хто згрішив проти мене.

Повідомити мене про будь-який недолі вибачення, який знаходиться в моєму серці, і дайте мені сили, які мені потрібні, щоб прощати. Збільшуйте мою віру в те, що я можу прощати інших, так само як ви прощали мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.