Молитви про наставляння, щоб чинити правильно в новому життєвому напрямку. Читайте з вірою!

Господи, перед обличчям нових викликів я буду довіряти Вам. Бо від Тебе виходить Твій Дух, який дає мені силу. Зроби мене сильним, зроби мене сміливим, Боже Небесний!

Молитва про наставляння, щоб чинити правильно

Отець Небесний, Ти придбав мене дорогоцінною кров’ю Ісуса Христа. Я увесь твій. Я зіткнувся зі складною ситуацією, яка здається мені не під силу. Я поняття не маю, як діяти. Господи, допоможи мені робити крок за кроком і прагнути робити правильний вибір. Хоча я можу не все зробити правильно, допоможіть мені мати чисту совість в кожному моєму рішенні. Направ мене Своєю мудрістю в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про силу і мужність в новому життєвому напрямку

Суверенний Бог, Ти наказав моїм крокам і відкрив ці двері в моєму житті. З цим новим шляхом приходить нова невпевненість, яка змушує мене боятися. Зроби мене сильним, Могутній Бог! Зроби мене сміливим, Боже Небесний!

Перед обличчям нових викликів я буду довіряти Вам. Бо від Тебе виходить Твій Дух, який дає мені силу бути Твоїм свідком при будь-яких обставинах. В ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про емоційну силу

Повелитель Сили, Ти моя втіха, Ти мій щит, і Ти моя надія. У світлі цих подій, які виснажили мене і залишили мене шаленим – я чіпляюся за Тебе. Господь, мені потрібні тільки Ти та Ти, щоб дати мені сили. Дозволь мені не тонути у своїх емоціях, але триматися за надію, яку Ти даєш мені в Ісуса.

Що б не трапилося на моєму шляху, воно меркне в порівнянні з прийдешньою славою Христа, і я сподіваюся на це. Дякую Тобі за те, що у Твоєму імені укладена справжня сила. Амінь.

Молитва віри в те, що нинішній судовий процес тимчасовий

Небесний Отець, Ти знаєш початок від кінця. Ви панували над усіма, працювали на наше благо. Навіть в цьому випробуванні я проходжу, Батько, я сповнений духу, тому що Ісус переміг світ. Допоможи мені черпати у Тебе силу і терпіти, поки я не буду з Тобою у славі.

Для всього є час, час для радості та час для сліз. Я знаю, що тільки Твоє королівство буде тривати вічно. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва віри в Бога для сили

О Боже, моя Сила, Ти вірний. Ти сповнений непохитної любові до мене. І я знаю, що Твоя любов вічна. Допоможіть мені довіряти Тобі. Допоможи мені покластися на Тебе як на джерело моєї сили. Господь, мені так легко похитнутися у своїй вірі та дозволити іншим речам послабити мою залежність від Тебе.

Дозвольте мені протистояти цим думкам і знайте, що саме Ви надаєте мені справжню силу. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.