Молитви про зміну безнадійної ситуації в житті. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Допоможіть мені побачити спосіб подолати ці проблеми. Дайте мені можливість економічно процвітати, попри те, як жахливо все виглядає зараз.

Зміни моє безнадійну ситуацію молитвою

Господи, мій Спаситель, моє фінансове становище переважна. Я тривожуся і боюся, коли думаю про те, що може статися, якщо я не відчую дива. Почуй мій крик про допомогу і відповідай мені Твоєю милістю і співчуттям. Переверніть мою безвихідну ситуацію.

Допоможіть мені побачити спосіб подолати ці проблеми. Дайте мені можливість економічно процвітати, попри те, як жахливо все виглядає зараз. Надсилайте мене Твоїм Святим Духом по кроках, які мені потрібно зробити для досягнення фінансової свободи. Амінь.

Молитва про дари Бога

Ісус, земний батько, не дає своєму синові каменя, коли вони просять хліба. Або, якщо вони попросять рибу, вони не стануть давати своїй дитині змію. Отже, якщо злі (грішники) знають, як робити добрі дари своїм дітям, то наскільки більше Ти, Отче мій Небесний, даси добрі дари, хто проситиме в Тебе!

Господь, я прошу, щоб Ти дав мені фінансовий прорив, і я вірю, що Ти це зробиш. Амінь.

 ""

Вознеси мене молитва

Боже всієї благодаті, я наближаюся до Твого престолу в глибокому розпачі. Хотів би я якось піти від цих проблем, але я знаю, що повинен мати справу з ними віч-на-віч. У Вашої влади я зможу здобути перемогу над цією економічною катастрофою.

Визволи мене від обов’язку і постав мене на високу фінансове становище. Зроби мене більше, ніж переможцем в цій битві. Ти мій вічний і суверенний Бог, і я дякую Тобі за те, що ти відповів на мою молитву і заспокоїв цю бурю. Амінь.

Молитва про моїх потребах

Вічний Спаситель, зараз я відчуваю фінансові труднощі, але я не турбуюся, тому що знаю, що Ти задовольниш всі мої потреби згідно з багатством Твоєї слави у Христі Ісусі.

Господь, я молюся, щоб у Тебе був Свій божественний спосіб розпоряджатися моїми грішми, Ти знав, що мені потрібно, і я знаю, що тільки Ти можеш це забезпечити. Дякую Вам за свій фінансовий прорив, вірю, що він наступає! Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.