Молитви, які допоможуть вирішити проблеми в сім’ї. Читайте з вірою в серці

Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше.

Нагадай мені молитву
Люблячи Бога, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися. Зараз я переживаю важкі часи, і мені дуже важко не турбуватися про всі ці проблеми. Одне накладається на інше. Молю Тебе в цій складній ситуації. Нагадайте мені про Своє багатство любов’ю і провидінням в ці часи. Допоможіть мені менше хвилюватися і більше довіряти Вам. В ім’я Твого допоможіть мені набути впевненості в тому, що в кінці кінців я буду вільний від тягаря фінансової нестабільності. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-9

Завжди вірна молитва
Боже милосердя, це було найдовше і обтяжлива час в моєму житті. Мене турбують нескінченні проблеми через фінансову нестабільність. Незважаючи на це, я знаю, що Ти більше всіх моїх турбот, всього мого болю і всього мого боротьби. Ти – Бог, що забезпечує, і я знаю, що ти завжди будеш вірний Своєму обіцянці. Направ мене через це час, щоб я зміг розпізнати Твою божественну допомогу в моєму житті. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-10

молитва Сили
Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше. Я втомився і стомлений усіма фінансовими труднощами, які відчуваю. Я прошу Твою милостиво руку підняти мене, щоб я міг встати і зустрітися з ними особою. Дай мені силу, в якій я потребую, і фінансове благословення, якого я так довго чекав. Я вірю, що Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-11

Веди мене молитва
Вірний Бог, Ти ніколи не підводив мене, і я знаю, що Ти не почнеш зараз. Хоча Ти знаєш про мене все, тим не менше, я тут, приходжу до Твого престолу, щоб попросити те, що мені потрібно. Я борюся з фінансами і не можу перестати хвилюватися. Я молюся, щоб Ти рухався своїм власним шляхом і провів мене через цей час. Я вірю у Ваші плани і обіцяю дотримуватися Вашому прикладу. Так забезпечиш ти мене і моїх близьких. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.