Молитви, які позбавляють від потреби і невдач в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння.

Молитва про моє страху

Небесний Батько, допоможи мені знайти спокій, коли мені страшно. Коли я відчуваю себе оточеним проблемами та тиском, допоможіть мені зрозуміти, що я оточений вами. Що світ може зробити зі мною, коли ти зі мною? Заміни мій страх перед майбутнім довірою до твоєї турботи та турботи.

Заміни мій страх бути відкинутим упевненістю в тому, що я твоя дитина. Заміни мій страх невдачі вірою, що ти підеш раніше мене. Нехай твій спокій глибоко проникне в мій розум і моє серце. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Навчи мене молитві

Милостивий Отець, кожен хороший і досконалий подарунок виходить від тебе. Будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб дати мені розуміння. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Дай мені мудрість і розуміння в усьому, що я роблю сьогодні.

Коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння. Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Світ, що перевершує розуміння молитви

Вірний Батько, дякую Тобі за те, що ти можеш задовольнити всі мої бажання і потреби. Ви сказали, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі. Дозвольте мені наповнитися вашим світом, навіть коли мої обставини не здаються мирними.

Нехай мій розум залишиться спокійним, навіть коли все навколо здається хаотичним. Ти Бог миру. Так освятите мене повністю, і нехай весь мій дух, душа і тіло перетворюються вашим світом. Ти, який подзвонив мені, вірний до кінця. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва знання

Бог всіх знань, спасибі, що ти ніколи не покидаєш мене і не покидаєш мене. Я не завжди розумію, що відбувається в моєму житті, але все розуміння знаходиться в тобі. Іноді я роблю дурний вибір, але вся мудрість криється в тобі. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки.

Дай мені розуміння, що мені потрібно, щоб Господь вірно слідував за тобою. Можу я любити тебе всім серцем, усім розумом, всією душею і всіма силами. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.