Страсна молитва. Читайте душевно і з вірою в серці

Батько Боже, я відчуваю, що я висихаю зсередини. Раніше ця робота приносила мені стільки радості, але тепер вона починає відчуватися як тягар.

Молитва про мудрих словах

Бог мудрості, я дякую Тобі та хвалю за те, що ти привів мене до цієї роботи. Я вдячний за вашу мудрість, яка направляє мене у всьому. Нехай твій Святий Дух навчить мене, що і як говорити, коли мені потрібно спілкуватися на роботі.

Ваше слово говорить мені, щоб моя мова була люб’язною і вміти всім відповідати. Я не можу зробити це в поодинці. Мені потрібно, щоб ви навчили мене говорити ясно і мудро. Спасибі, що керували моїми словами. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про хороше робочому дні

Господь, я молюся, щоб Ти допоміг мені зрозуміти, що все, що у мене є, включаючи мою роботу, належить Тобі. Допоможіть мені сьогодні добре провести день на роботі. Більш того, Господь, допоможи мені добре провести день на роботі! Допоможіть мені поважати вас всім, що я роблю на робочому місці, від своїх завдань до того, як я розмовляю з людьми, до поваги, яке я відчуваю до свого боса.

Господь Бог, направ мене в скоєнні чудової роботи, щоб твій світ міг сяяти перед людьми, і вони могли прославляти Тебе, єдиного і єдиного істинного Бога, якому я служу. Я молюся про цю віру і надію на Твого Сина, могутнього імені Ісуса. Амінь.

Страсна молитва

Батько Боже, я відчуваю, що я висихаю зсередини. Раніше ця робота приносила мені стільки радості, але тепер вона починає відчуватися як тягар. Наповніть мене глибокої та свіжою пристрастю до своєї роботи та допоможіть мені насолоджуватися кожним моментом, який я проводжу в цьому офісі. Приберіть з мене втома і надихнете на старанну роботу.

Святий Дух, я запрошую тебе в це місце сьогодні, веди та направляй мене по шляху, по якому я повинен йти, і виправляй мене, коли я помиляюся. Видаліть з мого серця будь-яку незадоволеність і допоможіть мені з ентузіазмом служити нашим клієнтам. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.