Ранкова молитва на початок дня, що дає сили і мудрість. Читайте з вірою в серці

Господи, я знаю, що вранці Ти чуєш мій голос, Вранці я кладу тобі свої прохання і з нетерпінням чекаю.

Якова 1: 5

Бог понад усе, дякую Тобі за життя – я не вважаю це само собою зрозумілим! Я молюся, щоб там, де мені сьогодні не вистачає мудрості, я буду шукати Тебе, бо Ти щедро даєш всім, не знаходячи провини, і я знаю, що те, про що я прошу, буде дано мені. Я заздалегідь дякую Тобі за мудрість, яку Ти наділив мене сьогодні, щоб мудро поступати з ситуаціями та людьми, дякую Тобі за те, що ти дав мені мудрість, хоча я не заслуговую її, Амінь.

Псалом 5: 3

Бог творіння, я знаю, що вранці Ти чуєш мій голос, Вранці я кладу тобі свої прохання і з нетерпінням чекаю. Спасибі, що почули мій голос, і заздалегідь дякую за відповідь. Я знаю, що Ти контролюєш це ранок, і я молюся, щоб Ти продовжував йти своїм божественним шляхом в моєму житті. Я молюся, щоб, коли я встаю, в центрі моєї уваги Ти, нехай це буде моїм умонастроєм протягом дня; навіть коли я працюю, я буду дивитися на Тебе, навіть коли я спілкуюся з людьми, я заявляю, що Ти будеш в авангарді моїх думок, Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Матвія 10:29

Господь, я возвеличую Твоє Ім’я, бо Ти дозволив мені залишитися живим сьогодні вранці. Ви дозволили мені бути тут прямо зараз, і я не вважаю це само собою зрозумілим. Ваше слово говорить про те, що без Вашої волі нічого не відбувається і не відбувається! Спасибі, що дозволили моєму сьогоднішньому життю стати частиною Твоєї волі. Спасибі, що подбали про те, щоб у мене було дихання в легенях, щоб встати цього ранку. Дякую Тобі за те, що сьогодні вранці я при здоровому розумі, Амінь.

Плач 3: 22-23

Вічний Бог, через Твоєї великої любові я не поглинений, бо Твоє милосердя ніколи не припиняється! Вони нові щоранку; велика твоя вірність. О, Господи, сьогодні вранці є за що бути вдячним. Я вдячний за Твою любов, яка ніколи не підведе мене, я вдячний за Твою вірність, яка ніколи не покидала мене. Спасибі за життя, тому що фізична життя не гарантована; Господь, я люблю Тебе, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.