Молитва, яка допоможе вам у важкій ситуації, коли ви опустили руки. Читайте з вірою в серці

Господи допоможи розв'язати мою проблему (скажіть простими словами, що ви хочете). Боже, я вдячний тобі за допомогу і співчуття і за твою божественну природу.

Коли ви перебуваєте у важкій і навіть неоднозначній ситуації, виникає для вас питання: “Як бути, як розв’язувати вашу проблему?” Добре якщо людина змогла впоратися з проблемою, яка виникла у нього в житті.

А якщо ні? Якщо ви намагаєтеся щось робити та нічого не виходить, ви думаєте, що хтось вас наврочив або навіть навів псування. Потім ви починаєте шукати, хто міг це зробити та можете не на ту людину подумати.

А можливо ніхто не наврочив і не було ніякої псування. Просто ситуація така, що ви не можете її самостійно вирішити. Що тоді робити. Ви звертаєтеся до друзів, близьких людей, але вони не в змозі допомогти. І тоді ви з жахом розумієте, що залишилися одні на цьому світі та цієї невирішеною проблемою. Здається виходу – немає!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Неправда – вихід є!
Зверніться з молитвою до Всевишнього. Молитва завжди допомагає і допомагала багатьом людям. Адже світом і людьми керує Вища сила. А до неї ви можете звернутися тільки через молитву.

Молитва, яка допоможе вам у важкій ситуації, коли ви опустили руки

Господи, я дякую тобі, що ти мотивуєш мене на рішучі дії. Батько небесний, я звертаюся до тебе в важкий для мене мить життя. Я не можу впоратися з проблемою (розкажіть суть проблеми). Але, Господь, я знаю, що для тебе немає нічого неможливого. Допоможи мені не здаватися в цій ситуації.

Господи допоможи розв’язати мою проблему (скажіть простими словами, що ви хочете). Боже, я вдячний тобі за допомогу і співчуття і за твою божественну природу.
В ім’я Ісуса, амінь!

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.