Вилікуваний силою зцілення молитви. Як хлопчик дізнався, що молитва може перемогти хворобу

Бог може зцілити нас фізично і морально.

З дитинства я завжди молився за зцілення себе і інших. Це було те, що мої батьки прищепили нам, як дітям. Незалежно від хвороби, від застуди до важкої хвороби, мої батьки вчили нас, що цілюща сила молитви може вилікувати її.

Історія лікування

Коли мені було вісім років, я був в лікарні протягом кількох днів через інфекцію нирок. Наша церковна громада молилася за моє зцілення, і з ласки Божої я зцілилася і більше ніколи не перенесла інфекцію нирок. У той час я не до кінця розумів, як молитва може зцілити когось, але я знав, що інші моляться за мене, і я був зцілений. З тих пір я теж молився незліченну кількість разів, щоб інші зцілилися.

Одна з моїх улюблених євангельських історій – про батька, який привів свою хвору дитину до учнів для зцілення, але вони не знали, що робити. Коли Ісус побачив, що відбувається, він втрутився і запитав батька, чи вірить він, що його дитина може бути зцілена. Батько відповів: «Я вірю, поможи моєму невірству». Незважаючи на невизначеність батька, Ісус зцілив його сина.

 ""

Мені подобається ця історія, тому що до неї легко ставитися. Іноді ми всі стикаємося з постійною хворобою, яка змушує нас сумніватися в нашій вірі. Доброю новиною є те, що Ісус не судив цю людину, которій сумнівався в вірі. Він мав співчуття і зцілив дитину. Те ж саме стосується нас. Бог зцілює нас, навіть коли у нас є сумніви. Навіщо? Тому що Бог знає, що в наших серцях і любить нас.

Бог може зцілити нас фізично і морально. Іноді процес загоєння може зайняти більше часу, ніж ми хочемо, або виглядати інакше, ніж ми очікували. Іноді ми не можемо отримати фізичне зцілення. Це не означає, що Бог залишив нас або що наші молитви були неадекватними. Незалежно від результату, звернення до Бога в молитві заспокоїть дух і принесе мир.

Всі ми так чи інакше потребуємо зцілення. Давайте не будемо втрачати надію на силу в молитві.

Господь, Ти великий лікар, зціли нас сьогодні.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.