Молитва про довіру Богу у важкі часи

Просіть Бога зміцнити вашу віру, а потім почніть жити життям, яка відображає абсолютна довіра до Нього.

Як дитя Боже, ви повинні очікувати, що Бог відповість на ваші молитви. Просіть ви Бога зробити що-небудь, щоб не пристосовувати своє життя до того, про що ви молитесь? Якщо ви моліться про пробудження, як ви готуєтеся до його пришестя?

Ви моліться про прощення, чи живете ви як і раніше з почуттям провини? Якщо ви просили Бога задовольнити ваші потреби, ви як і раніше турбуєтеся і турбуєтеся? Просіть Бога зміцнити вашу віру, а потім почніть жити життям, яке відображає абсолютну довіру до Нього.

Всі ми хочемо, щоб Бог відповів на наші молитви. Ми віримо в силу молитви, але коли справа доходить до нашого особистого життя і наших власних проблем, у нас часто немає віри, щоб повірити, що Бог відповість. Лихоліття, в яке ми живемо. Ми часто потрапляємо в пастку через своє невір’я і страх, але Бог готує нас до жнив останнього часу. Він хоче розширити нашу територію. Він хоче благословити нас зростанням, тому що Його природа – піклуватися про нас і обдарувати нас божественною прихильністю.

Ми ті, хто обмежує Його через нестачу довіри та нашого страху відступити з вірою. Істина в тому, що, то, що ми робимо для Бога, повинно бути за межами наших можливостей і має покладатися на Його надприродні здібності. Коли ми відмовляємося від залежності й довіри до Бога, ми не живемо вірою. Він хоче, щоб ми довіряли Його Слову і слухалися Його. Він хоче, щоб ми були сильними та сміливими. Нам потрібно бути готовими до досить великим спробам, щоб, якщо Бог не втрутиться, ми обов’язково зазнаємо невдачі. Це той вид довіри та залежності, якого Він шукає в нашому житті. Нам не потрібно бути враженим. Він може подолати будь-яку перешкоду. Він Бог неможливого!

Молитва про довіру Богу у важкі часи

Господь, я дякую Тобі за те, що Ти Бог неможливого. Ти можеш робити що завгодно. Я хочу вірити в Ваші здібності, а не у свої. Навчи мене бачити труднощі в моєму житті з Твоєї точки зору. Допоможіть мені зосередитися на Тебе і Твоєї силі. Я хочу бути схожим на Ісуса Навина і Калева, які вірили в хороший звіт і зосереджувалися на Тебе навіть у важких обставинах (Числа 14: 7-9). Мій обов’язок – уважно читати, довіряти і коритися Твоєму Слову. Сьогодні я пропоную Вам цю трудність в моєму житті [Назвіть важку ситуацію, з якої Ви зараз зіткнулися]. Допоможи мені не боятися, а довіряти Тобі в цій ситуації. Я заявляю, що вірю у Твою здатність виконати дані мені обіцянки. Ти будеш битися за мене і перемагати в битвах в моєму житті. Ти могутній, могутній, праведний і вірний.

 ""

Мені нема чого боятися, коли Ти на моїй стороні. Я буду сильним і сміливим навіть у важкі часи. Я не буду сумувати або розчаровуватися, бо Господь Бог мій буде зі мною, куди б я не пішов (Ісус Навин 1: 9). Ти ніколи не залишиш мене і не покинеш мене (Ісус Навин 1: 5). Мені не треба в усьому розбиратися. Ти вже знаєш кращий план мого життя. Я не буду намагатися використовувати будь-які штучні методи, щоб робити тільки те, що ви можете робити. Покажи мені свою надприродну силу. Навчи мене ходити вірою і молитися проривними молитвами. Я вважаю за краще вірити у Твою здатність долати всі перешкоди в моєму житті. Як Ісус Навин, Ти даси мені землю і все місця, куди ступають мої ноги (Ісус Навин 1: 3). «Через вас ми відкидаємо наших ворогів, твоїм ім’ям ми топчемо наших ворогів. Я не вірю у свій лук, мій меч не приносить мені перемоги, але Ви даєте нам перемогу над нашими ворогами, Ви ганьбите наших ворогів. Ми хвалимося в Бозі весь день, і ім’я Твоє будемо славити вічно »(Псалом 44: 5-8).

«Господи, Ти дав мені мою частку і мою чашу, Ти убезпечив мою долю. Межі для мене впали в приємних місцях, звичайно, у мене чудова спадщина. Буду славити Господа, який радить мені, навіть вночі моє серце наставляє мене. Я завжди ставив Господа перед собою. Оскільки він по праву руку від мене, мене не похитнуть. Тому моє серце радіє та моя мова радіє, моє тіло також буде в безпеці, тому що Ви не кинете мене в могилу і не дозволите своєму Святому побачити розпад. Ти відкрив мені життєвий шлях. Ти наповниш мене радістю у твоїй присутності, вічними радощами правиці Твоїй »(Псалом 16: 5-11). В ім’я Ісуса, амінь.

«Віра робить неможливе, тому що дозволяє Богу взяти на себе відповідальність за нас, і для Бога немає нічого неможливого. Як велика без обмежень сила віри! Якщо можна вигнати сумнів з серця, а невіра стане там чужим, то, що ми просимо у Бога, неодмінно збудеться. Молитва вселяє віру в Бога. Тільки Бог може рухати гори, але віра і молитва рухають Бога ».

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.