3 сильних молитов про захист та безпеку вас, чоловіка і дітей

Коли наші діти і сім'ї знаходяться в небезпеці, ми беремо на себе відповідальність за їх безпеку.

Про захист ми думаємо кожен день. Як ми повинні реагувати у світі, повному ненависті, гніву і насильства? Наші діти та сім’ї знаходяться в небезпеці, і ми беремо на себе відповідальність за їх безпеку. Що ми можемо зробити, щоб захистити їх від шкоди? Як ми можемо заручитися Божою поміччю для їх безпеки?

Бог визначив молитву як життєву силу, яку ми всі можемо використовувати для захисту нас і наших близьких від зла навколо нас. Якщо ви цього хочете, ось кілька молитов, які можуть допомогти вам висловити свої думки до Бога:

Щоденна молитва про захист

Господь Бог, я молю про Твою захисту, починаючи цей день. Ти моє притулок, і під Твоїми крилами я завжди можу знайти притулок. Захисти мене від неприємностей, куди б я не пішов, і тримай від мене зло. Де б я не був, я буду дивитися на Тебе як на свого Захисника, Того, Хто бореться за мене кожен день. Твоя любов і вірність, а також Твоя доброта і милосердя оточують мене кожен день, тому я не буду боятися того, що може протистояти мені. Я вірю в Тебе, Боже, і я дякую Тобі за Твою любов і захист. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про захист вашого чоловіка

Господь Ісус, я прошу Тебе захистити мого чоловіка і захистити його від небезпеки. Зробіть його сильним, певним Твоїм характером, щоб він міг спиратися на Тебе за мудрістю в будь-якій ситуації. Охороняйте його силою імені Твого і не дозволяйте нічому, що створено проти нього, процвітати. Тримайте його близько до свого серця, і його очі завжди будуть зосереджені на Тебе. Вдома, на роботі або де б він не був, зберігайте чистоту його серця і думок. Виведіть його від спокуси та допоможи йому постійно усвідомлювати спроби ворога відвернути, обдурити або відмовити його. Скасуйте всі спроби дискредитувати мого чоловіка для його порятунку.

Нехай Твоя правиця зміцнює його щодня, коли Ти охороняєш його своєю присутністю. Допоможіть йому добре носити свої духовні обладунки, оскільки він намагається вести свою сім’ю чесно. Закрийте виходи, які вимагають втечі, коли відповідальність лягає на його плечі. Дякую Тобі за те, що Ти обіцяєш нести його ношу і полегшити його ношу в повсякденних життєвих битвах. Збережи його свідчення і бережи його віру, глибоко вкорінену в Тобі, Господь. Ви – його надійний захист, і Ви єдиний, хто дійсно може захистити його. Спасибі Ісус.

 ""

Молитва про захист ваших дітей

Батько, я довіряю своїх дітей Твоєї люблячої турботи. Ти надаєш найсильніший вплив на їхнє життя, тому я прошу Тебе оточити їх своїм постійним присутностям і безпекою. Оскільки Ти любиш дітей, Ти турбуєшся навіть більше, ніж я як батько. Ви серйозно ставитеся до їх захисту. Оберніть Твій Святий Дух навколо них, як мильна бульбашка, що відбиває будь-яку шкоду, завдану їм. Захистіть їх від небезпеки в школі, будь то зовні або зсередини. Помістіть своїх ангелів в стратегічні місця, готові виступити за них. Не дозволяйте злу наближатися до них.

Дайте їм непохитну віру і довіру до Тебе, яке розвіє їх страхи, знаючи, що вони будуть жити в безпеці з Твоїм твердим захистом. Захистіть їх від спокус і тих, хто намагається змусити їх піти на компроміс зі своїми переконаннями. Коли приходить біда, дозвольте їм кликати до Тебе той, своєму Спасителю і притулок. Нехай їх безпеку спочиває не в цьому світі, а в їх відносинах з Тобою і в їх вічному майбутньому. Щодня проводите на них враження, що цей світ – не їхня останній будинок, і що ніщо і ніхто ніколи не зможе відокремити їх від Твоєї любові. В ім’я дорогоцінного Ісуса, амінь.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.