Молитви поновлення, любові і від розорення

Господи, даруй моїм дітям надію.

Молитва від розорення

Бог чудес, Ти бачиш мою заломленість. Ви бачите моїх дітей, їх невинну біль і сум’яття. Будь ласка, виправте розбитість цього будинку і їх серця. Даруй моїм дітям надію і сяйво, щоб вони побачили Твою чудову роботу у своєму житті та щоб їхнє майбутнє могло бути відновлено і прекрасно. Нехай вони стануть сильнішими через цей біль і через Твою любов. Будь ласка, зціли їх серця, мій Господь. В ім’я Твоє, амінь.

Молитва Любові

Бог Світла, Твоя любов оточує мене. Навіть у найпохмуріші моменти я відчуваю Твою відданість. Будь ласка, поновіть моє серце, щоб воно було відкрито для прийняття і дару любові. Допоможіть мені любити так, як любив Твій Єдиний Син, Ісус. Нехай я люблю людей, благословення і можливості в моєму житті. Чи можу я так сильно любити своїх дітей, щоб вони відчували себе цілими. Можу я навчити їх любові до Тебе. Я прошу про це в ім’я Твого славного і доброго, амінь.

 ""

Молитва про майбутню любов моїх дітей

Небесний Отець, моя войовнича любов на цій Землі не вдалася. Але моя любов до Тебе і моя любов до моїх дітей настільки віддана, глибока і безумовна, наскільки це можливо. Будь ласка, дайте моїм дітям можливість любити. Нехай вони люблять без страху і без болю з минулого. Нехай вони шукають кохання з гарячим і вірним серцем. Нехай їх любов буде сильною і непохитною, і нехай вони завжди будуть шукати Тебе понад усе. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва поновлення

Ісус, мій Спаситель, я кличу до Тебе під час відчаю і сумнівів. Однак я знаю, що мої почуття тимчасові, тому що Твоя любов вічна. Будь ласка, поновіть цей будинок. Оновлення наші серця, щоб вони любили та позбулися болю, що виходить від вчорашнього болю. Будь ласка, оточіть цей будинок міцним здоров’ям і хорошими благословеннями, щоб ми відчували себе відновленими у Твоїй славі. Нехай мої діти і я вдихаємо нове життя і почнемо наше славне майбутнє з Вами поруч і з нами. Амінь.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.