Молитви за свекруха в день її народження і про фінансове благополуччя

З усіх подарунків, які свекруха отримає сьогодні, я особливо дякую Тобі за дар життя для цього самого дня.

Молитва за свекруху в день її народження

Бог, Ти рясно благословив мене другою матір’ю. Сьогодні я відзначаю життя своєї свекрухи. Вона єдина у своєму роді, і її присутність додало мені життя. З усіх подарунків, які вона отримає сьогодні, я особливо дякую Тобі за дар життя для цього самого дня. Ти підтримував кожне її дихання, і всі дні її життя були записані в книзі Твоїй були до того, як з’явився хоч один з них. Кожен хороший і досконалий подарунок виходить від Тебе. Амінь.

Молитва для свекрухи про фінансове оздоровлення

Милосердний Бог, ніщо не вислизає від Твоєї уваги, і Твоя турбота про нас незбагненна. Я молюся за свою свекруху і за ситуацію, в якій вона опинилася. Я прошу Тебе змінити її фінансове становище і забезпечити її. Господь, Ти знаєш, що їй потрібно, і Ти кажеш, що Тобі не все одно. Спасибі за те, як Ви її досі забезпечували. Господь, в цей час фінансових випробувань, нехай Ти заповниш її потреби на завтра. Убережіть її від неспокою і вкажіть на мудрі дії. В ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про захоплення свекрухи

Ісус, мій Спаситель, Ти знаєш наше життя від драматичних до повсякденних. Господи, прошу про повсякденні захоплення свекрухи. Нехай вони стануть для неї позитивним творчим виходом. Я молюся, щоб це залишалося для неї способом знімати стрес і насолоджуватися Вашим творінням. Коли вона творча, вона зображає те, як ви творча людина, і тим самим прославляє вас. Я прошу Вас благословити її в захопленнях. Дякую за неї та за те благословення, яке вона приносить іншим. Амінь.

Молитва за свекруху в подорожі

Отець Небесний, Ти завжди йдеш поруч з нами. Я прошу Тебе бути щитом і захисником моєї свекрухи, коли вона вирушає в цю подорож. Спасибі, що вміє подорожувати. Я прошу, щоб в її подорожі Ти забезпечив їй безпеку. Прошу надати логістику її поїздки. Я прошу, щоб вона не піддавалася небезпеки, а щоб ця поїздка стала для неї благословенням. Крім того, нехай під час подорожі у неї буде час інвестувати у свої відносини з Вами. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!