5 речей, які потрібно зробити, якщо вам важко молитися

Ви повинні знати - молитва сильна, тому що Бог відповідає на молитви.

Коли я навчався в середній школі, один сказав мені: «Бог ніколи не відповідав на мої молитви. Тому я не вірю в молитву ».

Однак ви повинні знати – молитва сильна, тому що Бог відповідає на молитви. Багато людей розчаровані, тому що відчувають, що їх молитви не отримують відповіді після такого тривалого періоду молитов. Що ми можемо зробити, коли зустрічаємося з таким розчаруванням?

1. Тримайте серце відкритим і слухайте свідоцтва інших

Слово свідчення означає «свідчити», але його початкове єврейське слово «uwd» також означає «повторювати, робити ще раз». Коли ми слухаємо свідоцтво, воно дає нам віру в те, що Бог може повторити це знову – на цей раз в нашому житті.

Отже, якщо ви розчаровані та важко молитися, поговоріть з тим, чиї молитви справдилися. Біблія говорить нам, що «віра від слухання» (Рим. 10:17), так що нехай свідоцтва інших зміцнюють вашу віру.

2. Підтримуйте себе

У Біблії говориться, що «Давид підбадьорював себе в Господі, Богові своєму» (3-е Царство 30: 6).

Є два способи відродити віру: перший – це порушити себе.

Приклад – Авраам, який розчарувався, бо Бог обіцяв йому дитину, а дитина так довго не народився. У Бутті 15: 1-3 говориться, що Авраам почав скаржитися Богові. Але ми знаємо, що до кінця історії Авраам не мав сумніву у своїй вірі та став батьком багатьох народів, як і сказав Бог.

Авраам знав, як включити свою віру, позбутися від зневіри та почав вірити в істину Слова Божого.

Або ви можете взяти гітару або включити свою улюблену християнську музику і почати вихваляти та поклонятися Богу.

Або ви можете молитися вголос. В Ісаї 28: 11-12 говориться, що дане говоріння мовами означає говоріння мовою Бога, і це зміцнює віру людини.

 ""

3. Вдосконалюйте Божу волю

Інший спосіб відродити віру, знаходиться в Іоанна 4:34. Ісус сказав: «Моя їжа – від виконання волі Божої».

Іноді ми розчаровуємося, коли втомлюємося. Ми так багато працюємо, але, здається, не бачимо плодів нашої праці.

Втома не спадає з важкою роботою, це відбувається через неправильну роботу. Зрозумійте, хто ви, щоб правильно позиціювати себе. Коли ви робите те, що повинні робити, ви будете щасливі та сповнені енергії.

Замість того щоб молитися, щоб Бог відповів на наші молитви, може бути, нам слід запитати Бога, в чому Його молитва для нас – яка Його воля для нашого життя? Замість того щоб молити Бога, щоб він тек в нашому житті, нам потрібно запитати Бога, який Його план для нашого життя. Коли ми виконуємо Його волю, все починає ставати на свої місця.

4. Будьте чесні з собою

Іноді нам просто потрібно бути чесними із самими собою. Бог вже дав нам відповідь, але він нам не подобається? Чи просив нас Бог зробити щось, що приведе нас до відповіді на наші молитви, але ми просто не хочемо цього робити?

Нас вчать, що, коли ми молимося про позбавлення людини від демонічних твердинь, нам потрібно спочатку запитати цю людину, чи є у нього в серці непрощенне. Тому що за непрощенне, диявол може триматися і мучити нас. Чи не прощення перешкоджає нашому позбавленню.

Чи є щось, від чого ми не відмовляємося, щоб отримати відповідь на наші молитви? Поверніться до розмови з Богом знову, і ви знайдете свої відповіді.

5. Вірте, що Бог добрий

Чи справді молитви працюють? Так, так і так!

Зрештою, нам потрібно вірити, що Бог – добрий Бог і у Нього є хороші плани на нас. Людина може мати віру тільки для пошуку рішень і боротьби за присутність Бога, якщо він дійсно вірить, що Бог добрий. Якщо він бореться з сумнівами в тому, чи дійсно Бог піклується про нього, у нього не буде рішучості прорватися, коли він не зможе побачити негайних результатів.

Нам потрібно повернутися до Біблії та знайти вірші, щоб переконати себе в тому, що Бог добрий. Перед обличчям кризи нам потрібно триматися за це Слово і всім серцем довіряти Господу.

Ми могли б настільки зосередитися на своїх молитвах і свої потреби, що забуваємо, що найважливіше для будь-якого християнина – це його відносини з Богом. Може бути багато причин, за якими наші молитви не отримують відповіді, але якщо ми не сядемо біля ніг Бога і не будемо слухати Його, ми ніколи не зможемо зрозуміти Його волю для нас.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.