(Відео) Катя Осадча нарешті розкрила свою головну таємницю: “Так, ми з Юрою чекаємо поповнення “. Всі деталі

Катю Осадчу давно запідозрили в "цікавому положенні". Але теледіва мужньо мовчала, не розкриваючи всіх секретів. Проте, приховувати більше було неможливо.

Катя Осадча та Юрій Горбунов – справжній приклад для наслідування. Пара разом працювала, і коли обидва закоханих були не обтяжені узами шлюбу, зірки вирішили зустрічатися.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі.

Любов стрімко розвивалася у цієї пари і зовсім скоро Юрій і Катя одружилися. Народився син – Іван, а Горбунов, як свого, прийняв старшого сина Осадчої (від першого шлюбу).

Проте, у зірок була ще одна мрія на двох – народити дочку. І схоже хтось скоро буде купувати нові пелюшки!

Катя Осадча нарешті зізналася, що вагітна. Все сталося в ефірі програми “Світське життя “, коли ведуча прилетіла до Олі Полякової, що б провідати співачку на відпочинку в Туреччині.

Катя впурхнула в кадр на підборах, і, здавалося б, стилісти прикрили її живіт, але хитра Оля Полякова вгледів все відразу. Артистка запитала, чи може привітати журналістку.

Більше Осадча приховувати свою вагітність не могла. В ефірі своєї передачі вона щиро відповіла:

“Так, ми з Юрою (чоловіком Юрієм Горбуновим) чекаємо поповнення … ще не мати-героїня, але вже багатодітна “, – підтвердила Катя Осадча.

Більше подробиць зірка не стала розкривати, але думаємо зовсім скоро ми всі з вами дізнаємося, адже термін у Каті Осадчої за нашими підрахунками вже немаленький.

Це її третя вагітність. Вперше стала теледіва матір’ю ще в початку 2000-х, коли народився старший син Ілля.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.