Вагітна Катя Осадча ніжно пригорнулася до іншого чоловіка: може, він батько?

Нещодавно стало відомо, що ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча збирається йти в декретну відпустку. Горбунов у нестямі від радості.

Однак навіть цікаве положення і планування розширювати сім’ю не стало перепоною новим проектам. Катерина запускає новий великий проект з модельєром і модним критиком Андре Таном. Публіка дуже здивована їх колаборації. Подробиці Осадча розповіла в своєму блозі в соціальній мережі Інстаграм.

“Півроку ми готували цю колаборації, і ось нарешті я можу про це розповісти. Ми з Андре Таном випускаємо спільну колекцію ANDRE TAN х Катя Осадча. Ми знайомі з Андре вже понад шістнадцять років, і я рада, що можемо створити щось спільне “,

– розповіла Катерина, опублікувавши сміливе фото в міні поруч з Андре.

“Мій повсякденний літній гардероб завжди складається з невагомих суконь різної довжини, легких брюк, блузок і, звичайно, головних уборів. Багато речей поза часом і переходять з одного сезону в інший, тому мені хотілося створити саме такий ідеальний гардероб на літо. Тому речі з нашої колекції підійдуть і для відпочинку на узбережжі, і літнього дня в місті. з натуральних тканин, натхненні національними мотивами. Зовсім скоро ми покажемо всю колекцію, а поки анонсують, що придбати все луки можна буде вже 13 травня в бутиках Andre Tan по всій країні “,

– резюмувала Осадча.

На знімку вона ніжно приобійняла Андре. Сама позувала в короткому молочному плаття в горошок, яке виглядає дуже легким і невагомим. У неї на голові зав’язана річна косинка. Андре одягнений в білу базову футболку і чорні штани. В руках у нього лійка. А на задньому тлі – безліч літніх квітів.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!