Фарширований гострий перець – прекрасний варіант вечері для всієї родини

Ця барвиста вегетаріанська вечеря суперкорисна і її можна заморозити на окремі порції, так що ви можете готувати стільки, скільки вам потрібно.

інгредієнти

1 столова ложка рослинної олії
1 дрібно нарізана цибулина
2 подрібнених зубчики часнику
1 см дрібно нарізаний імбир
1 чайна ложка томатного пюре
1 чайна ложка меленого кмину
1 чайна ложка гарам масала
200 г рису басматі
850 мл овочевого бульйону
140 г червоної сочевиці, вимитого і висушеної
200 г нарізаних листя шпинату в пакетиках
жменю нарізаних листя м’яти
8 перців

Фарширований перець

метод

Крок 1
Розігрійте масло у великій каструлі з кришкою. Додайте цибулю, часник і імбир, потім обережно готуйте 5 хвилин, поки не стане м’яким. Додайте томатне пюре і спеції і готуйте ще 1 хв. Додайте рис, перемішайте, щоб він покрився шаром, потім влийте бульйон. Доведіть до кипіння, всипте сочевицю, накрийте кришкою і залиште варитися на слабкому вогні 15 хвилин, поки сочевиця і рис не звариться. Перемішайте шпинат і м’яту (див. Рада нижче, якщо заморожуєте).

крок 2
Гострим ножем зріжте верхівку кожного перцю. Виріжте середній стебло і видаліть все насіння. Обережно злегка подрежьте дно, щоб воно стояло вертикально, але не випадало начинка. Наповніть кожен перець рисової сумішшю і накрийте кришкою. Запікати або щільно загорнути в харчову плівку або пакети для заморозки і заморозити.

крок 3
Для приготування повністю розморозити перець, якщо він замерз. Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Покладіть перець на злегка змащений маслом деко і готуйте 25-30 хвилин або поки перець не стане м’яким. Подавати із зеленим салатом, змішаним з огірками, зеленню і ложкою йогурту.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.