Настя Каменських в сорочці Потапа приховала живіт: і ця вагітна?

Співачка Настя Каменських завжди на зв'язку зі своєю аудиторією. Нещодавно вона опублікувала фото в сорочці великого розміру. Знімок викликав багато запитань.

Раніше вона зазвичай позувала в купальних костюмах, або в обтягуючих сукнях, або в зухвалому міні. Загалом, всі наряди були з акцентом на талії. Однак зараз, з незрозумілих причин, дружина репера Потапа наділу брюки і оверсайз-сорочку, яка приховує талію. Чи пов’язано це з тим, що пара планує поповнення в своїй сім’ї?

Нагадаємо, Два роки тому Настя Каменських стала офіційною дружиною Потапа, який тепер є її продюсером.

Розкішна церемонія одруження відбулася під Києвом, і зібралося туди безліч зірок.

Весілля довго приховували від очей фанатів, однак то кількість артистів, яке прийшло на сімейне свято молодих просто не змогли приховати шила в мішку – фотографувалися з новоспеченої сім’єю і викладали в соціальні мережі.

Що ж з приводу творчої сторони, то артистка будує сольну кар’єру, а також активно веде свій мікроблог. У Instagram вона позує в самих різних образах, при цьому стежить за трендами.

Анна Андрійчук і Настя Каменських
Анна Андрійчук і Настя Каменських

Вона також знімає відео в Ютуб-блог. Нещодавно у неї був Ютуб-серіал “Дівчата рулять “, який був дуже чесним і емоційним. Настя розповіла багато своїх таємниць, а її близька подруга Анна Андрійчук зізналася, що розлучається з Позитивом, і вперше відверто заговорила про те, що це було дуже складне рішення для обох.

Додамо, що нещодавно Настя представила новий кліп і нову пісню – композиція отримала назву “Червоне вино “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.