Користь зеленого чаю для нашої шкіри

Зелений чай відомий своїми антиоксидантними властивостями. Крім того, він надає детоксикуючий ефект для нашої шкіри.

Зелений чай – дуже популярний союзник краси і здоров’я. Його набір антиоксидантів і численні переваги залучили цікавість лабораторій великих брендів по догляду за шкірою, які включили його в свої формули.

Яка користь зеленого чаю для нашої шкіри?

Майстер очищення

«Його високий вміст дубильних речовин з в’яжучими властивостями, дозволяє зеленому чаю поглинати надлишки шкірного сала, токсини, залишки забруднень, коротше кажучи, він очищає текстуру шкіри, звужує розширені пори, шкіра стає сяючою», – пояснює Люсіль Баттейл, засновниця Laboté, натуральної косметики.

Антивіковий засіб

«Крім детоксикації шкіри, він дуже концентрований в поліфеноли, включаючи катехін, і нейтралізує вільні радикали, які відповідають за передчасне старіння шкіри», – додає фармацевт. Його молекули підвищують вироблення колагену, зберігають еластичність шкіри, сповільнюючи провисання дерми.

Заспокійливий засіб

Завдяки своїм протизапальним властивостям заспокоює епідерміс чутливої шкіри. Як бонус його амінокислоти оптимізують регенерацію шкірного бар’єру.

Підвищення схуднення

«Зелений чай стимулює механізм ліполізу, який оптимізує розщеплення жирів», – вказує Люсіль Баттейл. Крім того, таніни підвищують тонус шкіри.

Зелений чай: для якого типу шкіри?

Перевага зеленого чаю в тому, що він підходить для всіх типів шкіри, при цьому жирна шкіра займає перше місце в списку через його регулюючий вплив на шкірне сало.

Чутлива шкіра цінує його за заспокійливу дію. Він дуже ефективний для очищення, ідеальний як лосьйон для сяйва кольору обличчя, незалежно від того, чи є шкіра нормальної, комбінованої або схильної до сухості, оскільки вона не пересихає.

Який зелений чай вибрати для детоксикації шкіри?

Важко не втратити голову перед великою кількістю різновидів зелених чаїв. Щоб збільшити шанси на вашу користь, ми робимо ставку на чай матчу, він в 137 разів багатший на антиоксиданти, ніж інші чаї.

Зелений чай
Зелений чай

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.