Позбавляємося від закладеності носа без ліків за 1 хвилину

Хочете швидко позбутися від закладеності носа, але не використовуючи краплі, або спреї? Тоді ця стаття для вас.

Закладеність носа – це проблема зі здоров’ям, яка виникає, коли слизова оболонка носа запалюється через присутність мікробів або алергенів.

Часто це пов’язано з кількома факторами. І іноді це настільки турбує, що заважає людям, що страждають від цього, виконувати свої звичайні повсякденні завдання.

Про що говорить закладеність носа?

Часто закладений ніс – це симптом, який говорить нам про те, що ми страждаємо на грип, застуду або яким-небудь іншим захворюванням. Це також може бути викликано алергією, погодними змінами або забрудненням навколишнього середовища.

Якою б не була причина закладеності носа, ми часто відчуваємо багато дискомфорту з її появою. Тому що це заважає нам нормально дихати і може викликати хворобливі головні болі.

Позбавляємося від неприємного симптому

Навіть якщо здається немислимим вилікувати закладеність носа всього за одну хвилину, ми запевняємо вас, що це можливо завдяки техніці акупресури, запозиченої з традиційної китайської медицини.

Акупресура – дуже ефективний метод, при якому натискають на різні частини тіла кінчиками пальців. Ви повинні слідувати цьому методу тричі на день.

  1. Мочка вуха. Злегка помасажуйте 10 разів.
  2. Позаду мочки вуха, трохи нижче хряща. Стисніть, потім відпустіть десять разів, не надаючи прямого тиску на хрящ.
  3. Прямо над носом, між бровами. Легко натисніть на цю область обличчя на 20-30 секунд.
  4. Нижче ока, в місці перетину скул і темних кіл. Натисніть вгору, потім відпустіть. Ця точка тиску допомагає звільнити додаткові пазухи носа і допомагає боротися з закладенням.
  5. Нижня частина ніздрів. Помістіть кінчики пальців в нижню частину ніздрів. Потім акуратно помасажуйте. Повторити десять разів поспіль.

Цей простий метод ідеально підходить для зняття різних видів болю і одночасного розблокування порожнини носа глибоко всередині.

Акупресура від закладеності носа
Акупресура від закладеності носа

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.