Мучить безсоння? Простий напій, який назавжди допоможе вирішити проблему

Хочете покращити якість сну? Чому б не випити чашечку чаю? Як це допоможе і який чай вибрати - читайте далі.

Чи може чай допомогти вам заснути?

Це багато в чому залежить від того, який чай ви п’єте і як ваше тіло реагує на кофеїн.

Загалом, чай відмінно підходить для сну. Чай має заспокійливу дію, а ритуал чаю перед сном може допомогти вам розслабитися вночі. Фактично, чаювання стало для багатьох нічним ритуалом. Процес заварювання чаю допомагає вашому мозку і тілу розслабитися після божевільного дня, що робить приготування чаю таким же розслаблюючим, як і його вживання. Це те, що може відвернути вас від екранів і налаштуватися на сон.

Витративши 20 хвилин на те, щоб випити чашку чаю вночі, ви отримаєте можливість розслабитися замість того, щоб прокручувати соціальні мережі і піддавати свій мозок впливу шкідливого синього світла перед сном. Це може допомогти вам виробити звичку медитувати і думати про свій день, замість того, щоб перебувати перед екраном перед сном.

Кращий чай для пиття перед сном

Виберіть натуральний чай, щоб розслабитися і зняти стрес перед сном. Трав’яні чаї, що не містять кофеїну, такі як ромашка або м’ята, є відмінним вибором. Багато компаній роблять спеціальні чаї, які допоможуть вам краще заснути. Їх часто називають сонним чаєм або нічним чаєм, вони містять інгредієнти, які допомагають розслабитися і заснути.

4 кращих чаю перед сном:

Ромашковий чай – один з кращих чаїв перед сном, тому що він не містить кофеїну і містить інгредієнти, що викликають сон. Також відомо, що він допомагає зменшити занепокоєння.

М’ятний чай – ще один відмінний варіант трав’яного чаю для пиття на ніч. У ньому практично немає кофеїну, а також він допомагає заспокоїти шлунок.

Чай з лавандою допомагає розслабитися і заснути. Лаванда в цілому може бути корисна вночі, як коли ви її п’єте, так і коли відчуваєте її запах – чай з лавандою відмінно підходить для розслаблення, а також може поліпшити сон, якщо його розпорошити у вигляді ефірної олії в вашій кімнаті вночі.

Зробіть чай перед сном нічним ритуалом
Зробіть чай перед сном нічним ритуалом

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.