ТОП-6 способів зміцнення здоров’я, коли ви вдома під час епідемії коронавіруса Важлива новина

Залишатися здоровим коли люди майже не виходять з дому під час епідемії коронавіруса - може здатися складним завданням, але не хвилюйтеся, є кілька порад як це зробити.

Залишатися здоровим під час того як люди майже не виходять з дому під час епідемії коронавіруса –   може здатися складним завданням, але не хвилюйтеся, є кілька порад як це зробити.

Життя ненормальна в цей час, яка може викинути ваші здорові звички з вікна. Ви знаходитеся весь час вдома і диван провокує на сон протягом всього дня. Для деяких випивка і нездорова їжа здаються легким способом підняти собі настрій. Отже, як ви можете залишатися здоровим в закритому приміщенні?

Приблизно 70 відсотків всієї вашої імунної системи засновано на вашому кишечнику, тому життєво важливо зберегти здоров’я.

Мікробіолог пояснила: «Ваш кишечник – одна з перших точок проникнення мікробів, тому дуже важливо зберегти його в захищеному стані з безліччю корисних бактерій, які допоможуть запобігти появі шкідливого коронавируса.

Стрес, неспокій, недосипання і погане харчування можуть створити дисбаланс кишкового мікробіома, який, в свою чергу, може знизити вашу імунну систему.

Тому важливо дбати про своє благополуччя в той час коли ви на карантині, щоб підтримувати здоровий кишечник.

Самотність і соціальна ізоляція можуть мати негативний вплив на вашу імунну систему, тому важливо робити все можливе, щоб підтримувати ваш настрій в тривалий час знаходження в квартирі.

Доктор розкриває свої шість кращих порад, щоб підвищити вашу імунну систему, в про час карантину та ізоляції себе в будинку.

Виспатися

За словами лікарів, важливо залишатися відпочив і оновленим, щоб допомогти вашій імунній системі ефективно боротися зі шкідливими бактеріями.

В даний час ваш розпорядок дня може здаватися трохи незвичним до якого ви звикли, але намагайтеся спати принаймні 7 або 8 годин щоночі, якщо це можливо, навіть якщо це означає, що ви лягаєте спати трохи раніше! »

Відключіться

Залишатися під замком весь день далеко від сонячного світла може погіршити ваш настрій і це негативно позначиться на вашій імунній системі. Важливо робити речі, які допомагають піднімати настрій і справлятися зі стресом.

Якщо ваш будинок тепер став вашим офісом, я б також запропонував вам виконати кілька простих вправ на усвідомленість або звести нанівець, – читаючи книгу, щоб допомогти вам відключитися і відчувати себе більш розслаблено.

Залишайся активним

Фізичні вправи можуть не тільки поліпшити ваше фізичне здоров’я, але і поліпшити самопочуття.

Фізичне рух підтримує роботу кишечника і зміцнення імунної системи.

Вправи також є відомим засобом для зняття стресу і можуть допомогти вам почувати себе щасливіше і здоровіше в ці непевні часи.

Якщо у вас немає саду, спробуйте очистити простір у вітальні і виконати кілька вправ на килимку, таких як йога або пілатес.

Зменшіть споживання алкоголю

Якщо ви зустрічаєтеся зі своїми друзями з пляшкою пива в руці, а не йдете в паб, можливо, настав час переглянути це.

Келих червоного вина має певну користь для здоров’я, але не забувайте пити в помірних кількостях, так як алкогольні напої містять багато цукру.

Це може живити шкідливі бактерії і змушувати вас відчувати себе ще гірше. Якщо ви дійсно насолоджуєтеся парою напоїв, переконайтеся, що ви випили багато води.

Пийте більше води, напоїв і соків

Збереження гідратації має вирішальне значення для регулювання температури нашого тіла і підтримки багатьох функцій організму.

Підтримка гідратації вкрай важливо для всіх аспектів здоров’я, включаючи підтримку нашого організму мікробіома і імунною системою, забезпечує природне позбавлення від токсинів і допомагає нашій травній системі працювати краще.

Дієта і добавки

Рекомендується приймати вітамін С і D.

Вітаміни важливі для імунної функції, особливо вітамін С – знайдете це в брокколі, цвітній капусті і звичайної капусті, ківі, апельсиновому соку, папайї, перці, батат, полуниці і помідорах, якщо можливо, в сирому вигляді.

Цей вітамін так важливий для імунітету, що багато людей приймають добавки в холодну пору року.

Вітамін D – це ще один вітамін, часто дефіцитний, коли ми відчуваємо нестачу сонячного світла.

Дієтичні джерела включають жирну рибу, яйця і гриби, хоча і тут корисні добавки.

Ви також можете спробувати деякі живі культури, які можна знайти в зброджених продуктах, таких як квашена капуста, кимчи або кефір, або у формі добавок.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.