Закоханим на замітку: продукти, які підвищують потяг

Хочете оживити своє особисте життя, розбудити потяг - відкрийте для себе продукти, які можуть в цьому допомогти.

Ви можете кожен день їсти афродизіак, навіть не підозрюючи про це! Багато фруктів, овочів, спеціїй, трав, рослин, морепродуктів, напоїв є справжніми прискорювачами задоволення.

Іноді властивості афродизіаку засновані на наукових дослідженнях; іноді на свідченнях і традиційному використанні. Але єдиний спосіб перевірити їх вплив на вас – спробувати.

Перш за все, зробіть свій раціон. Дійсно, розраховуйте швидше на комбінований довгостроковий ефект декількох з них, а не тільки на використання одного з них в короткостроковій перспективі.

До продуктів, підвищуючих потяг ми відносимо:

Устриці: дуже багаті цинком, вони сприяють виробленню тестостерону. Цей гормон має великий вплив на потяг і загальне самопочуття.

– Темний шоколад: сприяє виробленню дофаміну, гормону задоволення. Це судинорозширювальний засіб, що сприяє потягу та збільшує задоволення.

– Гвоздика: це найпотужніший природний афродизіак. Збільшуючи кровоток, він забезпечує більш сильний потяг. Це також антибактеріальний засіб широкого спектра дії і заспокоює занепокоєння.

– Шафран: пряність, відома своїми властивостями афродизіаку, що містить фітостероли, підсилює потяг. А також сприяє збільшенню змазки;

– Женьшень: ця рослина азіатського походження стимулює нервову систему і збільшує фізичні можливості. Таким чином, збільшується тривалість акту і збільшується отримане задоволення.

– Гранат: відомий своєю концентрацією антиоксидантів, які мають здатність збільшувати приплив крові сприяючи тим самим приплив крові до статевих органів і полегшення ерекції.

– Імбир: він містить гінгерол, активний інгредієнт, який може збільшити кількість сім’яної рідини. Його судинорозширювальні властивості сприяють припливу крові до статевих органів.

– Авокадо: багатий вітамінами B6 і B9, він позитивно впливає на жіночу фертильність і стимулює бажання займатися любов’ю. Авокадо також містить високу концентрацію вітаміну Е, який здатний “розбудити” вас.

Продукти-афродизіаки
Продукти-афродизіаки

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.