Що може знижувати ваш потяг: кукурудзяні пластівці і ще 6 продуктів

Як ми знаємо, існують продукти, які підвищують потяг, але також важливо знати, що може викликати зворотний ефект. Деякі з продуктів є у вас в раціоні.

Є багато факторів, які можуть бути причиною низького потягу. Відсутність сексуального бажання може бути пов’язана зі стресом, зміною робочої ситуації або більшим занепокоєнням щодо продуктивності. Дієта також дуже впливає на стан нашого здоров’я, в тому числі з боку потягу до протилежної статі.

Продукти, які знижують потяг

Алкоголь

Це ворог номер 1. Алкоголь – це депресант, який може нанести шкоду здатності чоловіка досягати і підтримувати фуннкцію органу, він також знижує потяг у обох статей.

Занадто багато кави

Щоденний прийом 5/6 чашок кави викликає пошкодження наднирників, які виробляють гормони стресу. Однієї-двох чашок кави в день достатньо, якщо ви хочете зберегти гармонійну  рівновагу.

М’ята

Якщо у ментолу багато переваг (травні, антисептичні, тонізуючі), його присутність в натуральній м’яті може знизити вироблення тестостерону і, отже, потягу.

Штучні підсолоджувачі

Всі штучні підсолоджувачі містять аспартам, який запобігає викид серотоніну в організм. Вищезгаданий гормон є основною хімічною речовиною, що підвищує ваш потяг, а також речовиною, контролюючую настрій. Недолік серотоніну призводить до головного болю, дратівливості і навіть депресії.

Кукурудзяні пластівці

Творець популярних сніданків Джон Харві Келлогг був лікарем і прихильником статевої стриманості. Кукурудзяні пластівці насправді призначені для зменшення і потягу до протилежної статі.

Соя

Соя містить фітоестрогени. Вони імітують той же жіночий гормон, який виробляється жінками, щоб викликати розвиток вторинних статевих ознак. Вживання занадто великої кількості цих фітоестрогенів може порушити гормональний баланс як у чоловіків, так і у жінок, пригнічуючи потяг в усіх напрямках. Високий вміст сої міститься в соєвому молоці, закусках з тофу і більшості вегетаріанських м’ясних альтернатив.

Лакриця

Активна гліцирретинова кислота в солодкі може різко знизити рівень кортизолу і, як наслідок, привести до зниження рівня тестостерону. Що знижує потяг.

Варто зменшити споживання цих продуктів, щоб зберегти лібідо
Варто зменшити споживання цих продуктів, щоб зберегти потяг

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.