Передбачається, що розкритий секрет Софії Ротару. Вічно молода співачка

По обличчю співачки можна визначити скільки їй років. Артистка перенесла кілька пластичних операцій і ніколи про це не замовчувала.

Швидше за все співачкою використовується силіконові імпланти на обличчі.

Софії Ротару зараз 73 роки. Її прихильники не можуть ніяк зрозуміти в чому секрет її молодості.

 ""

По обличчю співачки можна визначити скільки їй років. Артистка перенесла кілька пластичних операцій і ніколи про це не замовчувала. Це ні для кого не секрет. Якщо взяти до уваги цей факт то все одно незрозуміло яким чином можна так добре виглядати.

Деякі люди висловили припущення, що вся справа в спеціальних силіконових накладках на обличчі. Однак в таких накладках не рекомендується довго перебувати, щоб уникнути проблем зі шкірою обличчя.

Російські журналісти перевіряли версію про силіконові імпланти на обличчі співачки. до якого висновку вони прийшли – невідомо.

Софія Ротару не коментує це повідомлення.

 ""

Всі помітили, що співачка стала трохи менше виступати на сцені. Однак вона все одно виступає і вражає своїм молодим видом.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.