У Росії доктора переплутали застуду і рак: Хлопчик помер через місяць

У трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Трагічний випадок стався у Ростовській області. Коли у маленького Данила піднялася температура, мати одразу викликала лікаря. Педіатр діагностував у дитини звичайне ГРВІ та призначила відповідне лікування. За кілька днів хлопчик начебто став одужувати, але все одно почувався кволим. Лікарка не змінила думки щодо діагнозу та продовжила лікувати Данила противірусними препаратами.

Ще через тиждень хлопчику стало значно гірше, і його забрали до лікарні на швидкій. Цього разу лікар припустив, що в хлопця апендицит. Дитину спрямували на лікування в інше місто, де з`ясували, що малюк має лейкоз.

А у ростовській лікарні у Данили знайшли ще й запалення легень та виявили проблеми з іншими внутрішніми органами. Дитину одразу поклали в реанімацію, але врятувати життя хлопця так і не вдалось.

Мати хлопчика має намір звернутися до суду, адже через некомпетентність місцевих лікарів, які вчасно не діагностували у її сина лейкоз, можуть постраждати і інші діти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.