Маски на основі звичайного кефіру для обличчя, які очистять шкіру за один раз

Кефір - це більше, ніж просто корисний напій!

5 простих кефірних масок для обличчя для природного сяйва шкіри

Кефір – це більше, ніж просто корисний напій!

Він також є ефективною живильної маскою для особи для будь-якого типу шкіри завдяки пробіотиків і природного альфа-гідроксикислоти (AHA).

AHA – це група хімічних сполук, які містяться в різних органічних сполуках, включаючи свіжі фрукти, цукрова тростина і молоко.

Вони є ключовим інгредієнтом багатьох продуктів по догляду за шкірою і можуть допомогти поліпшити стан шкіри, видаляючи мертві поверхневі клітини і стимулюючи вироблення колагену.

Але на цьому користь для догляду за шкірою не закінчується. У цій статті про Fashionista йдеться, що пробіотики можуть допомогти відновити баланс «корисних бактерій» у вашій шкірі, допомогти з відлущуванням і мати протизапальний ефект, який може полегшити такі проблеми зі шкірою, як прищі і розацеа.

Ми зібрали колекцію наших улюблених кефірних масок для обличчя, зроблених своїми руками, і всі вони зроблені з простих, справжніх інгредієнтів і нашого простого знежиреного кефіру. Кожна маска відсортована за типом шкіри, тому оберіть, яка з них вам підходить.

Для досягнення найкращих результатів почніть з вимитого особи і використовуйте тільки наш простий кефір.

Для нормальної / комбінованої шкіри

 ""

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 невеликий огірок.

Натерти огірок невеликим ситечком над мискою. Акуратно втисніть тертий огірок в ситечко, зберіть сік і викиньте м’якоть. Додайте кефір в огірковий сік і ретельно перемішайте. Нанесіть на обличчя і залиште на 20 хвилин. Акуратно змийте і насолоджуйтеся більш м’якою шкірою.

Для жирної шкіри

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 яєчний білок;
  • 1 столова ложка сирого меду.

У невеликій мисці змішайте кефір, яєчний білок і мед. Змішайте і нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Яєчний білок допомагає звузити пори, а антибактеріальні властивості меду сприяють загоєнню шкіри.

Для сухої шкіри

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 яєчний жовток;
  • оливкова олія.

Змішайте в мисці кефір, яєчний жовток і оливкову олію і добре перемішайте. Нанесіть на обличчя і залиште на 15-20 хвилин. Змити і акуратно висушити. Оливкова олія і яєчний жовток допомагають відновити природну вологість шкіри.

Для шкіри, схильної до акне

 ""

  • кефір (так, просто кефір!).

Якщо у вас висипання, швидше за все, ваша шкіра запалюється, тому краще дотримуватися простий маски без інгредієнтів, які можуть ще більше дратувати вашу шкіру. Нанесіть на обличчя пару столових ложок кефіру і дайте йому висохнути. Для досягнення найкращих результатів залиште маску на ніч, щоб або покласти голову на рушник, або змінити наволочку на наволочку, яку ви не боїтеся забруднити. Прокинувшись, змийте маску і продовжуйте звичайний догляд за шкірою.

Для шкіри, яка потребує додаткового зволоження

  • 1 столова ложка кефіру;
  • 1 столова ложка меду;
  • 1/2 стиглого авокадо.

Розім’яти авокадо вилкою в мисці до кремоподібного стану. Додайте мед і добре перемішайте.

Нарешті, додайте кефір. Нанесіть маску на обличчя тонким шаром і дайте йому висохнути протягом 15-20 хвилин.

Авокадо багаті мононенасичені жири і діють як відмінний зволожуючий крем.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.