8 Масок, що трансформують шкіру для обличчя, які можна зробити з їжі

Спробуйте зробити маски з цих продуктів і ви побачите результат.

Для шкіри, схильної до акне: банан

Складові:

1 бананове пюре1 / 2 чайної ложки харчової соди 1/2 чайної ложки куркуми

Якщо у вас прищі легкого або середнього ступеня тяжкості, ви можете включити цю маску в свій звичайний розпорядок дня. «Банани багаті вітаміном А, який сприяє оновленню клітин шкіри і допомагає порам залишатися чистими», – каже Цайхнер. І в той час як порошок куркуми захищає від бактерій, що викликають прищі, харчова сода вбирає надлишки шкірного жиру.

Для проблемної шкіри: кабачок

Складові:

1 мускатний горіх, протертий в кухонному комбайні, 1 столова ложка меду, 2 краплі олії чайного дерева

Ця маска має потужну дію проти прищів за допомогою гарбуза для збільшення вироблення колагену, масла чайного дерева для боротьби з прищами і меду для освітлення шкіри. Застосовуйте його раз на тиждень для сяючого і рівного кольору особи.

Для грубої шкіри: огірок

 ""

Складові:

1/2 огірка, протертого в кухонному комбайні, 1/4 склянки молока, 1 столова ложка меду, 1 столова ложка коричневого цукру

Він охолоджує, зменшує почервоніння і так приємно пахне, що на мить ви відчуєте, ніби перебуваєте в спа-салоні, а не на кухні. Ця маска ніжно відлущує і робить шкіру помітно більш м’якою вже після одного використання.

Для втомленої шкіри: лимон

Складові:

Сік 1 лимона, 2 столові ложки цукру, 1 столова ложка оливкової олії

Росистий, свіжий і спокійний. Ось що ми тут робимо. Цукор і лимон працюють разом, щоб отшелушивать омертвілі клітини шкіри, а оливкове масло зволожує і відновлює вашу шкіру до здорового, свіжого і щасливого стану.

Для чутливої шкіри: йогурт

 ""

Складові:

1 столова ложка йогурту, 1 чайна ложка меду, 1 чайна ложка какао-порошку

Для чутливої шкіри, яка відчуває почервоніння, йогурт є оптимальною основою для маски для обличчя: він багатий пробіотиками і заспокійливими шкірними білками. Флавоноїди (наприклад, ті, які ви додаєте в вигляді какао-порошку) заспокоюють роздратування, а мед стягує шкіру. Це ніжна, але потужна трійка.

Для жирної шкіри: вівсянка

Складові:

1/2 склянки вареної вівсянки, охолодженої (так) 1 яйце, 1 столова ложка лимонного соку

Кислота в лимонному соці видаляє надлишки жиру і омертвілі клітини шкіри (це все ті альфа-гідроксикислоти, які там зібралися). Тим часом, вівсянка заспокоює шкіру і знімає почервоніння.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.