5 масок для обличчя з буряка для живильної і бездоганною шкіри

Буряк не тільки корисна для здоров'я, але і приносить багато користі для краси.

Буряк – це яскравий і красивий овоч, який відомий своїм відмітним смаком і поживною цінністю. Це джерело фолієвої кислоти, калію, вітаміну С, клітковини і антиоксидантів.

Він не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Особливості

 ""

Буряк – це джерело фолієвої кислоти, калію і вітаміну С.

Буряк має безліч переваг для красоти.Свекла допомагає заповнити відмерлі клітини шкіри

Буряк – це яскравий і красивий овоч, який відомий своїм відмітним смаком і поживну цінність. Це електростанція фолієвої кислоти, калію, вітаміну С, клітковина і антіоксіданти.Он не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Ось список з 5 масок для обличчя з буряка, які можуть творити чудеса з вашою шкірою. Читайте далі, щоб дізнатися про них більше

клітковина і антиоксиданти. Він не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Ось список з 5 масок для обличчя з буряка, які можуть творити чудеса з вашою шкірою.

Для сухої шкіри

Буряк – відмінне джерело антиоксидантів, які можуть поліпшити кровообіг в організмі. Щоб приготувати маску для обличчя, візьміть 1 чайну ложку сирого молока, 2-3 краплі мигдального або кокосового масла і 2 чайні ложки бурякового соку. Ретельно перемішайте інгредієнти. Злегка помасажуйте обличчя і залиште на 10 хвилин. Пізніше змийте чистою водою і стежте за результатами.

Для освітлення шкіри

 ""

Щоб приготувати цю освітлюючу шкіру маску для обличчя, вам знадобиться порошок апельсинової кірки і буряковий сік. Візьміть миску і додайте 2 чайні ложки порошку апельсинової кірки і 1 чайну ложку соку буряка. Змішайте інгредієнти до утворення густої пасти. Нанесіть на обличчя і змийте холодною водою. Повторюйте ці кроки через день, щоб домогтися кращих результатів.

Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями.

Для видалення засмаги

Тривале перебування на сонці може викликати загар, через якого наша шкіра стане тьмяною і блідою. Буряк також допомагає позбутися від засмаги. Візьміть 1 чайну ложку бурякового соку, 1 столову ложку сметани і змішайте їх разом. Помасажуйте маску і дайте їй висохнути протягом 20-25 хвилин. Як тільки це буде зроблено, змийте його звичайною водою. Для кращого результату застосовуйте маску для обличчя з буряка два рази в тиждень.

Від темних кіл під очима.

Буряк також допомагає освітлити стійкі темні кола під очима. Візьміть 1 чайну ложку бурякового соку і змішайте з декількома краплями мигдалевого масла. Помасажуйте область під очима. Залиште на 15 хвилин, а потім змийте холодною водою.

Буряк також допомагає освітлити стійкі темні кола під очима.

Для гладкої шкіри

Ця маска для обличчя допоможе поповнити вологу в шкірі, роблячи її еластичною і вологою. Ви можете приготувати цю маску для обличчя, додавши 3 столові ложки йогурту до 4 чайних ложок бурякового соку. Добре перемішайте і за допомогою ватного тампона нанесіть суміш на обличчя і шию. Залиште на 8-10 хвилин і акуратно помасажуйте. Змийте теплою водою.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.