“Атлетіко ” незадоволений тим, як Томас Парті і “Арсенал ” впоралися з проблемою

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

Очікується, що іспанський клуб офіційно зв’яжеться з представниками північного Лондона перед тим, як запитати про футболіста з Гани.

«Арсенал» уклав угоду на 50 мільйонів євро з півзахисником “Атлетіко” Томасом Парті після виконання пункту про викуп в контракті з ганцями.

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

“Атлетіко ” Мадрид був проінформований про те, що гравець збірної Гани повинен вилетіти через Ла Лігу, і ні “Арсенал”, ні сам гравець не зв’язувався з іспанською стороною перед новинами. “Атлетіко” стверджує, що вони очікували, що «каноніри» налагодять контакт, враховуючи теплі відносини, які зараз існують між обома клубами.

 ""

Центральний гравець їде в «Арсенал», вигравши з «Атлетіко» Лігу Європи та Суперкубок УЄФА, але над його виходом нависла хмара.

Цей крок був підтверджений за кілька хвилин до закінчення крайнього терміну передачі, коли півзахисник «канонірів» Лукас Торрейра рушив у протилежному напрямку, його взяли в оренду на сезон.

“Атлетіко” тепер повинен прочесати ринок, і йому буде дозволено замінити ганці на Хосе Кампанья з Леванте, що має пріоритет номер один.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.