Перемога Уругваю над Чилі затьмарилася протиріччями між ними

Рефері довго перевіряв VAR, але вказав на точку після того, як м'яч відскочив від тіла Себастьяна Вегаса і потрапив в його руку, коли він ковзнув в блок.

Чилійські футболісти лаяли південноамериканських суддів і офіційних осіб в четвер після того, як кілька рішень про штрафні санкції були прийняті проти них з рахунком 2: 1 від Уругваю в їх відкритті кваліфікації чемпіонату світу в Монтевідео. Луїс Суарес забив перший гол Уругваю з місця незадовго до перерви за допомогою відео допомоги рефері (VAR).

Повторюючи розбіжності, що виникли в цьому сезоні в англійському футболі, парагвайський рефері довго перевіряв VAR, але вказав на точку після того, як м’яч відскочив від тіла Себастьяна Вегаса і потрапив в його руку, коли він ковзнув в блок.

Хоча Алексіс Санчес зрівняв рахунок за Чилі на початку другого тайму, який вийшов на заміну Максі Гомес в компенсований час зробив рахунок 2: 1, щоб забезпечити господарям ледь заслужену перемогу.

 ""

Гнів чилійців посилився відмовою рефері розглянути два їх власних вимоги про штрафні санкції, в тому числі один чистий гандбол на останніх хвилинах матчу.

Чотири найкращі команди в групі з 10 команд Південної Америки автоматично кваліфікуються на Катар 2022, а команда, що зайняла п’яте місце, виходить в міжрегіональний плей-офф.

Наступна гра Уругваю відбудеться на виїзді в Еквадорі у вівторок, а Чилі повернеться в Сантьяго, щоб зустрітися з Колумбією в той же день.

Тупикова ситуація між Перу і Парагваєм

У попередній вечірній грі Перу і Парагвай зіграли внічию 2: 2 в матчі, який завершився чотирма голами у другому таймі.

Андре Каррільо вивів Перу вперед на 53-й хвилині, але господарі поля вирвали перевагу з дублем Анхеля Ромеро.

Однак Каррільо не вдалося перевершити його, і він схопив лічильник за п’ять хвилин до кінця.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.