Неймар засумнівався про його участь в чемпіонаті світу з футболу 2022 р

Нападник Парі Сен-Жермен Неймар сумнівається в тому, що Бразилія зіграє в першому відбірковому матчі ЧС-2022 проти Болівії через його травму спини.

Неймар отримав травму спини на тренуванні на цьому тижні, і тренер збірної Бразилії Титі тепер готується залишитися без нападника ПСЖ проти Болівії.

Нападаючий Парі Сен-Жермен Неймар сумнівається в тому, що Бразилія зіграє в першому відбірковому матчі ЧС-2022 проти Болівії через його травму спини.

Кадри в соціальних мережах на цьому тижні показали, що Неймар кладе руку собі на поперек і падає на підлогу від болю під час тренування.

Він не зміг тренуватися в четвер, і тепер Титі готується залишитися без свого ключового гравця в п’ятничному матчі в Сан-Паулу, а Евертон Рібейро з Фламенго в резерві.

Лікар збірної Бразилії Родріго Ласмар підтвердив, що рішення буде прийнято щодо доступності Неймара в п’ятницю, і Тита додав: «Нам доведеться почекати і подивитися. Якщо ми залишимося без Неймара, то на його місці буде Евертон.

 ""

Бразилія вже втратила воротаря Аліссон і нападника Габріеля Жезуша, але Титі як і раніше може вибирати з найсильнішого складу для подвійного удару головою з Болівією і Перу.

Півзахисник «Реала» Каземіро буде капітаном команди під час відсутності Дані Алвеса, який відновлює форму після звільнення з-за травми, в той час як Вевертон і Дуглас Луїс також будуть стартувати.

“Капітаном завтрашньої гри буде Каземіро”, – сказав Титі. Він один з капітанів, один з наших лідерів. У нас є три відмінних голкіпера, але Вевертон грає на високому рівні.

Дуглас Луїс – інший. Ми хочемо дати йому більше свободи для атаки з лівого боку. Він повинен мати можливість допомагати людині попереду.

Бразилія з запізненням почне свою кваліфікаційну кампанію після того, як перші чотири раунди матчів були скасовані через пандемію китайського вірусу.

Селесао виграли Кубок Америки 2019 року, але з 2002 року, коли вони виграли п’ятий зі своїх титулів, пройшли чвертьфінальний етап чемпіонату світу всього один раз.

Той випадок був на Батьківщині в 2014 році, коли вони зазнали принизливої поразки від Німеччини в півфіналі 7: 1.

“Мова йде про те, щоб насолодитися тиском “, – сказав Титі на своїй перед матчевій прес-конференції в четвер. «Я зобов’язаний приймати рішення і вигравати титули. У мене є можливість стати чемпіоном світу з Бразилією. Але ця команда знаходиться в стадії будівництва ».

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.