Луїс Енріке радісно привітав перемогу Іспанії: «Не було нічого, що мені не подобалося»

Єдиний гол в грі забив Мікель Оярзабал.

Луїс Енріке: «Я можу пригадати тільки один їх шанс, ми могли вбити гру за кілька ходів, але не все так просто».

Луїс Енріке поділився своїми думками після того, як його команда з Іспанії обіграла Швейцарію з рахунком 1: 0 в третьому матчі Ліги націй. Єдиний гол в грі забив Мікель Оярзабал.

Важкий матч: «Ми знали, що це буде складний матч. Той факт, що у них тільки одне очко, не зображає їх рівень. Вони грають високо в захисті, ми їх теж тиснули та заважали їм виходити вперед. Ми не вбивали гру, і з цієї причини це була боротьба ».

Що тобі не сподобалось? “Ні, нічого. Тиснути на таку команду, як Швейцарія, яка грає з трьома центральними захисниками та двома опорними півзахисниками, дуже складно. Я пишався тим, як ми впоралися на останніх етапах гри. У інших іграх ми могли б байдикувати, але сьогодні ввечері ми вчинили навпаки та продовжили атакувати”.

Гол Оярзабала: «Це не результат помилки Швейцарії, це результат нашого пресингу. Це була відмінна нагорода, команда добре виступила. Я можу пригадати тільки один їх шанс, ми могли вбити гру за кілька ходів, але це ніколи не буває так просто ».

 ""

Пау Торрес і Рамос виявилися на висоті: «Для мене важлива кожна гра. Ми створюємо конкуренцію всередині команди, щоб гравці розуміли, що грати може будь-хто, на будь-якій позиції та в будь-який момент ».

Далі Україна: «Ми змінимо команду в залежності від того, що станеться в найближчі пару днів. Україна в такій же ситуації, як і ми, подивимося ».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.