Екс-зірка “Реал ” Мадрид” і “Манчестер Сіті ” Робіньо повернувся в “Сантос “

Робіньо був без команди з того часу, як покинув турецький клуб «Істанбул ББ».

У віці 36 років бразильський нападник Робіньо повторно підписав контракт з дитячим клубом «Сантос», не маючи клубу з серпня.

Робіньо повернувся в Сантос на четвертий період після підписання короткострокового контракту з клубом свого дитинства. Колишній нападник «Манчестер Сіті» і «Реала» домовився про угоду з бразильським клубом вищого дивізіону на решту кампанії.

Робіньо був без команди з того часу, як покинув турецький клуб «Істанбул ББ» в серпні, і 36-річний футболіст був радий повернутися в знайому середовище. «Це завжди був мій дім», – сказав він про Сантосі, який зараз займає сьоме місце в таблиці після 14 ігор. «Моя мета – допомагати на поле і за його межами та підіймати Сантоса якомога вище».

Робіньо почав свою кар’єру з Сантосом до переїзду в Європу, коли він спочатку перейшов в Реал Мадрид, перш ніж стати першим великим гравцем, що підписали контракт з Манчестер Сіті після їх поглинання у 2008 році. Він двічі повертався в Сантос в оренді у 2010 і 2014 роках, по обидва боки від четвірки. -Сезон матч з «Міланом».

 ""

Крім роботи в Китаї та Туреччині, Робіньо раніше повертався до Бразилії, щоб грати за Атлетіко Мінейро у 2016 та 2017 років роках.

Робіньо, який виграв два чемпіонські титули з Сантосом, провів 100 матчів за Бразилію в період з 2003 по 2017 рік, забивши 28 голів. Його повернення в Сантос було оголошено в соціальних мережах «Останньою педаллю», що є поворотом до «Останньому танцю» легенди НБА Майкла Джордана з Chicago Bulls.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.