Дешам щиро радий, що Роналду замовк в нульовою нічиєю

Дідьє Дешам аплодував своїм підопічним за те, що вони стримували Кріштіану Роналду.

У неділю Франція і Португалія зіграли внічию з рахунком 0: 0, і Дідьє Дешам був задоволений тим, наскільки стриманим був виступ Кріштіану Роналду в той вечір.

Дідьє Дешам аплодував своїм підопічним за те, що вони стримували Кріштіану Роналду, але визнав, що його команді не вистачило їх кращих результатів в нічиєї 0: 0 Франції з Португалією в неділю ввечері.

Обидві команди як і раніше займають провідні позиції в групі A3 Ліги націй по семи очках кожна після нічиєї без голів на стадіоні «Стад де Франс», де зібралося 1000 соціально дистанційованих фанатів. Це була перша зустріч між сторонами після тріумфу Португалії в фіналі Євро-2016, проте драматизму в цьому конкурсі не було. Роналду побачив пізній удар, відбитий Уго Льорісом, в сутичці, що вражає між чемпіонами світу та чемпіонами Європи.

«Ми завжди можемо домогтися більшого», – визнав бос Les Bleus Дешам. «Через якості суперника ми вжили заходів обережності, сьогодні ввечері ми не бачили Роналду. У цій грі для нападників було складніше. Іноді погані руху, іноді паси не приходять, щоб домогтися більшого успіху в останньому ходу, щоб виграти матч ».

 ""

Дешам дуже хотів підкреслити відмінну оборонну роботу обох команд, не допускаючи двох складів, повних нападників якостей. «Ми знали, що Португалія – відмінна команда, ми повинні швидше говорити про якість захисту цих двох команд», – сказав він. «Півзахисники були дуже ефективні з точки зору технічної точності. Вони дозволили нам краще контролювати, особливо в другому таймі ».

Наступний матч для Франції – виїзний матч в середу з Хорватією в Загребі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.