Масаж пальців, як метод зняття стресу

При сьогоднішньому способі життя ми постійно зайняті кількома завданнями одночасно. У нас є обов'язки вдома і на роботі, які іноді важко брати на себе, що породжує стрес.

Щоб виконувати всі наші повсякденні обов’язки, ми багато працюємо, і стан нашого тіла страждає. Ми відчуваємо тривогу, страх, занепокоєння і напругу. Якщо стрес не контролюється належним чином, він може привести до серйозних проблем зі здоров’ям, таких як високий кров’яний тиск, хвороби серця і діабет.

Як правильно управляти своїм стресом

Вам необхідно навчитися розпізнавати, коли ви відчуваєте стрес. Попереджувальні ознаки стресу включають напругу в плечах і шиї, стискання рук тощо. Тому постарайтеся уникати події або ситуації, які призводять до вашого стресу. Якщо не можете, змініть свою реакцію.

Хоча багато хто знає, що стрес позначається на нашому житті, мало хто усвідомлює, що він може привести до проблем з психічним здоров’ям. Проте, ведення стресовій життя знижує нашу ефективність і знижує нашу здатність вести здорове і щасливе життя. Занадто напружені дні і велика кількість обов’язків також значно погіршують ці ситуації.

Тому важливо шукати способи полегшити стресові стани. Там, де медитація може знизити рівень стресу, фізична активність – ще один спосіб позбутися від нього.

Стрес впливає не тільки на розум – стрес також може вплинути на вашу фізичну працездатність. Є багато простих речей, які можуть допомогти вам відчути себе краще: ви можете послухати свої улюблені пісні, зайнятися йогою, зайнятися садівництвом або почитати, прийняти гарячу ванну або гуляти з друзями. Однак більшість людей шукають швидкі рішення. У цьому сенсі ми пропонуємо вам найбільш ефективна вправа, яке розслабить вас і зніме стрес всього за 5 хвилин, по суті, це масаж руки.

Кращі вправи для зняття стресу

Вправа 1

Утримуючи мізинець великим і вказівним пальцями, обережно струсіть його, щоб зняти м’язову напругу. Поверніть мізинець за годинниковою стрілкою і змініть напрямок через 10 секунд. Виконайте те ж вправу з іншими пальцями рук.

Вправа 2

Натисніть на кінчик кожного пальця, кожен з них пов’язаний з певною функцією вашого тіла. Наприклад, натиснення на кінчик великого пальця звільнить дихальні шляхи і носову порожнину.

Вправа 3

Стисніть одну руку в кулак, залишивши трохи вільного місця, щоб покласти великий палець іншої руки. Потім стисніть кулак, намагаючись витягнути великий палець або потягнути і штовхнути його. Виконайте те ж саме з іншими пальцями.

Вправа 4

Нарешті, стисніть обидві руки, і ви відчуєте полегшення.

масаж пальлцев
Масаж пальців
spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.