5 порад, як запобігти провисання грудей

Груди згодом обвисають, це природно. Однак є кілька хороших речей, які ви можете зробити, щоб ваша груди не провисала.

Кожна жінка хотіла б, щоб груди були ідеально пружними протягом усього життя. На жаль, в більшості випадків це неможливо.

Обвисання грудей – природний процес, який відбувається з віком, груди втрачають гнучкість і еластичність. Обвисання грудей зазвичай починається приблизно в 40 років, але може статися і раніше.

До факторів, які можуть посприяти обвисанюя грудей відносимо: годування грудьми, вагітність, менопауза, занадто швидка втрата або набір ваги, інтенсивна фізична активність, нестача харчування, а також регулярне носіння невідповідного бюстгальтера.

Ось кілька рекомендацій, як уникнути синдрому обвислих грудей.

1. Пийте воду

Шкіра сповнена клітин, які в основному складаються з води. Таким чином, питна вода може допомогти зберегти шкіру більш зволоженою і менш схильною до в’ялості.

2. Займайтеся спортом

Вправи допомагають зберегти гарні груди, стимулюючи кровообіг. Але потрібно бути обережним, щоб не займатися спортом без зручного спортивного бюстгальтера. Груди, які не отримують достатньої підтримки під час вправ, з більшою ймовірністю будуть пошкоджені.

3. Носіть хороший бюстгальтер

Бюстгальтер невідповідного розміру може привести до обвисання грудей. Бюстгальтери пуш-ап теж не рекомендуються, оскільки вони стискають груди. Ідеальний бюстгальтер – це бюстгальтер з подушечками в чашці.

4. Уникайте ефекту йо-йо дієти

При періодичних коливаннях набору ваги і схуднення шкіра постійно розтягується і з’являються розтяжки. Якщо шкіра втрачає еластичність, вона може провисати. Через йо-йо дієти шкіра втрачає тонус. Тому, щоб груди залишалася красивими, потрібно підтримувати форму і уникати частих коливань ваги.

5. Киньте палити

Дослідження, опубліковане в журналі Aesthetic Surgery Journal, показало, що куріння збільшує ризик обвисання грудей. Вчені не знають, чому куріння пов’язане з підвищеним ризиком обвисання грудей. Згідно з деякими теоріями, це відбувається тому, що тютюн розщеплює еластин – білкове волокно, яке відповідає за еластичність і пружність шкіри.

Обвисають груди
Обвисають груди

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.