Дихай правильно 2 хвилини в день і худни: японський метод схуднення

Японці дуже винахідливі, чи варто удвіляться, що вони придумали ці техніку. До речі, завдяки такому диханню не тільки схуднути можна, але і біль прибрати.

Як відомо, щоб схуднути, потрібно правильно харчуватися і займатися спортом. Але знайте, що ви також можете схуднути просто виконуючи дихальну гімнастику.

Насправді, це не так просто, як може здатися, тому що це певний тип дихання з певним становищем, яке буде сприяти видаленню жиру.

Про цей метод першим розповів японський актор Рьоске Мімі. Артист деякий час скаржився на болі в спині, і його лікар порадив йому дуже простий, але дієвий спосіб полегшити біль: знайти час, щоб подихати.

Отже, Рьоске Мімі робив цю вправу щодня протягом 2 хвилин, приймаючи певне положення і роблячи вдих протягом 3 секунд і видихаючи протягом 7 секунд. В результаті, за його словами, він втратив 12 кг за 6 тижнів.

Вправа 1

Стисніть сідничні м’язи і поставте праву ногу вперед, а ліву – назад, злегка зігнувши в колінах, так, щоб значна частина вашої ваги переносилася на цю ногу. Зробіть глибокий вдих через ніс на три секунди і затримайте дихання ще на три секунди. Потім підніміть руки вгору і потім з силою видихніть, опускаючи їх, одночасно виштовхуючи руки вперед (потім втягуйте м’язи живота). Переконайтеся, що ви спустошили легкі.

Вправа 2

Стоячи з випрямленими ногами, злегка розставивши ноги (на одному горизонтальному рівні), ви кладете одну руку в центр живота, а іншу руку на поперек. Потім ви повторюєте ту ж послідовність вдиху-видиху, що і у вправі 1, але зберігаючи це положення.

техніка дихання
Техніка дихання

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.