Ячмінь: натуральні поради як від нього швидко позбутися

Ячмінь викликається бактеріями, званими стафілококами. Запалення закупорює протоки, викликаючи набряк біля основи повік.

Біля основи вій розташовані маленькі залози, і коли вони інфіковані, вони набухають краї повік і з’являється ячмінь … Вони набувають дуже яскраво вираженого червоного кольору і стають дуже хворобливими. Через деякий час можуть навіть з’явитися виділення гною.

З ячменем можна боротися за допомогою натуральних засобів.

Ромашка і льнянеа борошно

Для швидкого дозрівання ячменю використовуйте припарки з квіток ромашки, льняної муки (насіння пропущені через кавомолку) або квітів маку. Також можна зробити мішечок з бавовняної або лляної канви, наповнити його засобом і прикласти до очей.

Мед

Мед – одне з чудес природи. Антисептичний, противірусний і антибактеріальний засіб дозволяє оку – або очам, якщо уражені обидва – повернутися в свій нормальний стан. У склянці кип’яченої охолодженої води розведіть чайну ложку меду. Потім використовуйте порожню стерильну ємність, потім закопуйте по дві-три краплі тричі на день в кожне око. Ви також можете нанести чистий мед на очі, щоб зменшити запалення.

Гель алое вера

Гель алое вера можна знайти в продуктових магазинах або магазинах органічних продуктів. Акуратно нанесіть гель на очі і віко, ніжно помасажуйте, потім дайте йому увібратися. Повторюйте жест тричі на день. Ви зменшите запалення і тим самим прискорите загоєння. Щоб промити очі, можна також змочити ватний диск в невеликій кількості соку алое вера, попередньо розведеного в кип’яченій і охолодженій воді.

Картопляна припарка

Картопля має антибактеріальні властивості. Щоб повною мірою принести користь вашим очам, натріть сиру картоплю і оберніть шматочки чистої тонкої тканиною. Прикладіть цю припарку до очей приблизно на п’ять хвилин і повторюйте це два або три рази на день.

Ромашка

Щоб зменшити свербіж і печіння, пов’язані з кон’юнктивітом, ромашка може бути ефективним засобом. Занурте кілька квіток ромашки в кип’ячену воду, дайте їй настоятися і охолонути. Потім цим відваром збризніть вату або стерильний компрес (нетканий, він м’якше) і на десять хвилин прикладіть до очей.

Боремося з коньюктивитом натуральними засобами
Боремося з коньюктивитом натуральними засобами

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.