ТОП-7 речей, які дає “чудо рослина ” алое вера

Без зволікання саджайте у себе вдома рослина алое вера та іноді видаляйте стебло, щоб використовувати його для перерахованих нижче речей.

Якщо ви любите рослини, у вашому домі має бути рослина алое вера. До того ж варто це універсальна рослина зовсім недорого. Хоча алое вера відмінно підходить для декору інтер’єру, ця рослина також багато робить для вашого здоров’я. Недарма рослину називають “чудо-рослиною”.
Алое віра корисно для багатьох цілей

Косметичні засоби

Це кімнатна рослина, очищає повітря. Воно фільтрує шкідливі речовини з повітря. Але це не все. Сьогодні ви можете знайти алое вера в складі різних ліків і косметичних засобів. Тому без зволікання саджайте у себе вдома рослина алое вера та іноді видаляйте стебло, щоб використовувати його для перерахованих нижче речей.

Лікуйте лупу

Ви страждаєте лупою? Тоді ви можете виправити це за допомогою домашньої маски для волосся з алое вера. Розріжте довге стебло алое вера навпіл уздовж і видаліть гель з рослини ложкою. Помістіть цей гель в миску і додайте близько двох столових ложок кондиціонера, одну столову ложку оливкової олії та одну столову ложку кокосового масла. Змішайте його з однорідною пастою і нанесіть маску на шкіру голови. Залиште на деякий час, а потім вимийте волосся. Ваша лупа зменшиться і може навіть повністю зникнути.

Звідки взялася лупа?

Діє після засмаги

При нанесенні на шкіру алое вера надає зволожувальний і охолоджувальний ефект. Тому гель з рослини відмінно діє на засмаглу шкіру. Не дивно, що багато засобів від засмаги містять алое вера.

Проти прищів

Алое віра містить багато мінералів і має антибактеріальну дію. В результаті гель рослини також допомагає позбутися від прищів. Ви можете легко приготувати власний кошт для вмивання. Покладіть дві столові ложки гелю алое вера в миску і додайте дві столові ложки мигдалевого молока і дві столові ложки лимонного соку. Перемішайте, і засіб для вмивання готове. Акуратно втирайте суміш в шкіру і через пару хвилин змийте теплою водою.

Використовуйте його для лікування ран

Алое віра швидше загоює рани та зменшує шрами. Згідно з дослідженнями, сік рослини алое вера прискорює загоєння невеликих ран. Ви можете покласти гель з рослини алое вера в блендер, щоб отримати більш рідку рідину.

Засіб для зняття макіяжу

Якщо у вас чутлива шкіра, може бути дуже складно знайти засіб для зняття макіяжу, яке не пекло б. Не шукайте кошти для зняття макіяжу! Нанесіть трохи рослинного гелю на ватний диск і акуратно втирайте його в шкіру. Після цього ви легко зможете видалити макіяж.

Відлущує

Поки ви дбаєте про свою шкіру, ви також можете використовувати гель алое вера для скрабу для обличчя. Змішайте гель з невеликою кількістю харчової соди, і все готово!

Зробіть рідина для полоскання рота

Дослідження 2014 року, опубліковане в Ефіопському журналі медичних наук, показує, що алое вера можна використовувати в якості рідини для полоскання рота. У рослині міститься хороша доза вітаміну С, який запобігає утворенню зубного нальоту. Алое віра також може принести полегшення, якщо ви страждаєте від опухлих ясен.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.