Маски на основі звичайного кефіру для обличчя, які очистять шкіру за один раз

Кефір - це більше, ніж просто корисний напій!

5 простих кефірних масок для обличчя для природного сяйва шкіри

Кефір – це більше, ніж просто корисний напій!

Він також є ефективною живильної маскою для особи для будь-якого типу шкіри завдяки пробіотиків і природного альфа-гідроксикислоти (AHA).

AHA – це група хімічних сполук, які містяться в різних органічних сполуках, включаючи свіжі фрукти, цукрова тростина і молоко.

Вони є ключовим інгредієнтом багатьох продуктів по догляду за шкірою і можуть допомогти поліпшити стан шкіри, видаляючи мертві поверхневі клітини і стимулюючи вироблення колагену.

Але на цьому користь для догляду за шкірою не закінчується. У цій статті про Fashionista йдеться, що пробіотики можуть допомогти відновити баланс «корисних бактерій» у вашій шкірі, допомогти з відлущуванням і мати протизапальний ефект, який може полегшити такі проблеми зі шкірою, як прищі і розацеа.

Ми зібрали колекцію наших улюблених кефірних масок для обличчя, зроблених своїми руками, і всі вони зроблені з простих, справжніх інгредієнтів і нашого простого знежиреного кефіру. Кожна маска відсортована за типом шкіри, тому оберіть, яка з них вам підходить.

Для досягнення найкращих результатів почніть з вимитого особи і використовуйте тільки наш простий кефір.

Для нормальної / комбінованої шкіри

 ""

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 невеликий огірок.

Натерти огірок невеликим ситечком над мискою. Акуратно втисніть тертий огірок в ситечко, зберіть сік і викиньте м’якоть. Додайте кефір в огірковий сік і ретельно перемішайте. Нанесіть на обличчя і залиште на 20 хвилин. Акуратно змийте і насолоджуйтеся більш м’якою шкірою.

Для жирної шкіри

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 яєчний білок;
  • 1 столова ложка сирого меду.

У невеликій мисці змішайте кефір, яєчний білок і мед. Змішайте і нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Яєчний білок допомагає звузити пори, а антибактеріальні властивості меду сприяють загоєнню шкіри.

Для сухої шкіри

  • 2 столові ложки кефіру;
  • 1 яєчний жовток;
  • оливкова олія.

Змішайте в мисці кефір, яєчний жовток і оливкову олію і добре перемішайте. Нанесіть на обличчя і залиште на 15-20 хвилин. Змити і акуратно висушити. Оливкова олія і яєчний жовток допомагають відновити природну вологість шкіри.

Для шкіри, схильної до акне

 ""

  • кефір (так, просто кефір!).

Якщо у вас висипання, швидше за все, ваша шкіра запалюється, тому краще дотримуватися простий маски без інгредієнтів, які можуть ще більше дратувати вашу шкіру. Нанесіть на обличчя пару столових ложок кефіру і дайте йому висохнути. Для досягнення найкращих результатів залиште маску на ніч, щоб або покласти голову на рушник, або змінити наволочку на наволочку, яку ви не боїтеся забруднити. Прокинувшись, змийте маску і продовжуйте звичайний догляд за шкірою.

Для шкіри, яка потребує додаткового зволоження

  • 1 столова ложка кефіру;
  • 1 столова ложка меду;
  • 1/2 стиглого авокадо.

Розім’яти авокадо вилкою в мисці до кремоподібного стану. Додайте мед і добре перемішайте.

Нарешті, додайте кефір. Нанесіть маску на обличчя тонким шаром і дайте йому висохнути протягом 15-20 хвилин.

Авокадо багаті мононенасичені жири і діють як відмінний зволожуючий крем.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.