Три морепродукту, які варто виключити з раціону: є їх небезпечно

Однак доктора звертають увагу на те, що потрібно побоюватися є деякі морепродукти.

Не всі морепродукти підходять людині. Є винятки про яких кажуть фахівці.

Наявність білка, омега-кислот, мінералів і вітамінів, роблять морепродукти дуже цінними для організму людини. Однак доктора звертають увагу на те, що потрібно побоюватися є деякі морепродукти.

Їх три: креветки, акула і вугор. Здавалося б це популярні морепродукти і вони у всіх на слуху. Однак фахівцями пояснено чому їх не варто вживати.

Креветки. Вони поділяються на два види – місцеві і імпорт. Лікарі констатують, що в імпортних креветках часто були виявлені: кишкова паличка, сальмонела, лістерії, антибіотики, залишки хімікатів і багато іншого. Справа в тому що в Україні вони потрапляють заморожені, що не дає їм швидко псуватися. Якщо без цього продукту обійтися ніяк не можна, то варто віддавати перевагу тільки тим місцям, де можна купити свіжий продукт.

 ""

Вугор. Прісноводні вугри, які вирощуються, як правило на приватних фермах можуть бути з включенням ртуті. Фахівці рекомендують відмовитися від суші і ролів з цією рибою.

Акула. Вона вважається делікатесом, проте з огляду на те, що акула вживає різні види риб і молюсків, які можуть бути отруйними. Для здоров’я самої акули, вони не представляють небезпеки, а для людини, який з’їсть м’ясо такої акули, все може закінчитися плачевно зі здоров’ям, у тому числі з мозком. Особливо небезпечне м’ясо акули для дітей та вагітних жінок.

 ""

Дітям і вагітним жінкам категорично забороняється вживати в їжу страви приготовані з м’яса акули.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.