Як зробити маску для обличчя з цукіні (кабачків)

Кабачки створені для догляду за обличчям. За допомогою всього лише кількох простих доповнень з кухні ви можете приготувати маску для обличчя з цукіні для жирної або сухої шкіри.

Скористайтеся перевагами краси кабачків, додавши їх в свій рутинний догляд за шкірою.

Літня спека позначається на всьому, від саду до вашої шкіри. Літнє сонце може викликати веснянки, класичний вид лобстера або сухість, гідну пустелі. Позбавтеся від впливу сонця на шкіру, з’ївши найплодовитіший овоч в саду: кабачки.

Кабачок – покровитель садівників-коричневих, тому що це одна рослина, яка росте – і росте. Залежно від розміру, який ви збираєте, це становить від 10 до 20 кабачків за сезон і до 36 за рік. Після всіх ваших улюблених рецептів цукіні (горіховий хліб, італійські сосиски, смажені скибочки, крем-суп, шоколадний торт, млинці) саме час подарувати цукіні новий капелюх: косметичний засіб.

Маски для обличчя з цукіні

Що цукіні може поліпшити вашу шкіру? Ця гарбуз багата вологою і корисними для шкіри вітамінами (A, E і C), які допомагають підтягти в’ялі ділянки, зменшити набряклість, накопичувати колаген і боротися з ушкодженнями, викликаними вільними радикалами. Кабачки створені для догляду за обличчям. За допомогою всього лише кількох простих доповнень з кухні ви можете приготувати маску для обличчя з цукіні для жирної або сухої шкіри.

Натерти цукіні

 ""

Перший крок в приготуванні маски для обличчя з цукіні – натерти гарбуз на тертці. Використовуйте отвори середнього розміру на ручний тертці або наріжте кабачки дрібними кубиками і подрібніть їх в ступці з товкачиком. Або подрібніть шматочки цукіні за допомогою кухонного комбайна, намагаючись не перетворити їх в кашку.

Інгредієнти з кабачків для жирної шкіри

Маска для обличчя з кабачками для жирної шкіри

 ""

2 столові ложки тертих цукіні.

1 столова ложка вівсяної муки.

Якщо під рукою немає вівсяної муки, подрібніть вівсяні пластівці в кухонному комбайні або кавомолці, щоб отримати порошок. Овес допомагає вбирати забруднення і жир на шкірі і додає ніжний відлущуючий скраб.

Змішайте цукіні і вівсяну муку. Нанесіть суміш на чисте обличчя і залиште на 20 хвилин. Змийте теплою водою і висушіть. Потім нанесіть свій улюблений зволожуючий крем для обличчя. Щотижня наносите маску з цукіні, щоб зменшити жирний блиск.

Маска для обличчя з кабачками для сухої шкіри

 ""

  1. 2-3 чайні ложки натертих кабачків.
  2. 1 чайна ложка оливкової олії.
  3. 1 чайна ложка вівсяної муки.
  4. 1 яєчний жовток.

Ця процедура для особи з кабачків допомагає зволожити суху шкіру і зменшити зморшки. Використовуйте будь-яку рослинну олію, яке у вас є, наприклад масло жожоба, персикове або мигдальне масло. Масло допомагає іншим інгредієнтам проникати в шкіру. Яєчний жовток багатий корисними для шкіри вітамінами A, B, D і E.

Суміш з кабачками для боротьби зі зморшками

Змішайте інгредієнти разом. Якщо маска занадто рідка, додайте ще трохи вівсяної муки – рівно стільки, щоб вона залишалася на вашому обличчі.

Процедура для обличчя з цукіні з яєчним жовтком і оливковою олією

Нанесіть суміш на чисте обличчя і залиште на 20 хвилин. Змийте теплою водою і висушіть. Потім нанесіть свій улюблений зволожуючий крем для обличчя. Застосовуйте цю маску з цукіні щотижня, щоб шкіра залишалася сяючою і боролася зі зморшками.

Скибочки цукіні для косметичного використання

Щоб зробити сквош без надмірностей, нанесіть часточки прямо на шкіру. Накрийте закриті очі монетками з цукіні на 15-20 хвилин, щоб зменшити набряклість. Або ж за допомогою овочечистки або мандоліни, щоб зробити довгі тонкі смужки цукіні і нанести на чисте обличчя і шию. Залиште на 20 хвилин, потім зніміть і промийте шкіру водою.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.