Користь капусти для здоров’я і краси: рецепт зміцнює маски для обличчя

Всі овочі корисні для шкіри обличчя, але капуста - одна з кращих!

Переваги капусти:

Капуста дуже популярна у всьому світі і добре відома своєю користю для здоров’я, ось лише деякі з них:

Ідеально підходить для схуднення!

У чашці вареної капусти всього 33 калорії, в ній мало жиру і багато клітковини. Це розумний карбюратор.

Це їжа для мозку!

Капуста сповнена вітаміну К і антоціанів, які допомагають з розумовою функцією і концентрацією. Ці поживні речовини також запобігають ушкодженню нервів, покращуючи ваш захист від хвороби Альцгеймера і деменції. Червонокачанна капуста містить найбільшу кількість цих поживних речовин.

З високим вмістом сірки, красивого мінералу.

Капуста допомагає висушити жирну шкіру і шкіру з прищами. Зсередини сірка необхідна для кератину, білкового речовини, необхідного для здоров’я волосся, нігтів і шкіри. Всі овочі корисні для шкірки, але капуста – одна з кращих!

Допомагає вивести токсини з організму.

Високий вміст вітаміну С і сірки в капусті виводить токсини (вільні радикали і сечову кислоту). Це основні причини артриту, шкірних захворювань, ревматизму і подагри.

Має добре відомі сполуки для профілактики раку.

 ""

Відомо, що лупеола, синигрин і сульфорафан стимулюють активність ферментів і пригнічують ріст ракових пухлин. Дослідження на жінках показало зниження раку молочної залози, коли хрестоцвіті овочі, такі як капуста були додані в свій раціон.

Допомагає запобігти підвищенню артеріального тиску.

Високий вміст калію допомагає відкривати кровоносні судини, полегшуючи кровоток.

Капуста від головного болю

Теплий компрес з капустяного листя може полегшити головний біль. Листя капусти розтовкти, покласти в ганчірку і нанести на лоб. Також пийте сік сирої капусти 1-2 унції. (25-50 мл) в день при хронічних головних болях.

Протизапальний і регулятор цукру в крові.

Кажуть, що натуральні червоні пігменти червонокачанної капусти (беталаіни) знижують рівень цукру в крові і підвищують вироблення інсуліну. Звичайно, в ньому немає білого цукру і дуже мало простих цукрів. Беталаіни, як і буряк, мають потужні протизапальні властивості.

Капуста багата вітамінами, мінералами і клітковиною.

Він також містить фітонутрієнти, що запобігають рак, і регулятор рівня цукру в крові.

Обережно з капустою

Тим, у кого проблеми з щитовидною залозою, слід уникати регулярного вживання великої кількості капусти, оскільки вона заважає засвоєнню організмом йоду, необхідного для щитовидної залози. Це стосується всіх хрестоцвітних овочів.

Ось відмінний домашній рецепт маски для обличчя з капусти:

 ""

Складові:

2-3 капустяних листа, 2 столові ложки рисового борошна. Кілька крапель арганового масла, 1 яйце (за бажанням)

напрямки:

З сирих капустяного листя подрібнити і приготувати пасту. Добре перемішайте з рисовим борошном, яйцем і аргановою олією. Нанесіть на обличчя і дайте висохнути. Добре промийте теплою водою. Якщо у вас жирна шкіра, ви можете не використовувати масло.

Ви можете запитати, «чому капуста» в масці для лиця? Але найбільш відомо, що листя капусти борються зі зморшками і в’ялою шкірою. Мигдальне масло і оливкове масло – хороші альтернативи арганії, якщо у вас їх немає, вони також дуже добре зволожують шкіру.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.