3 Кращих масок для обличчя з картоплі для сяючою, світлої і гладкої шкіри

Картопля може допомогти вам зберегти чисту і сяючу шкіру.

Розім’яти, запікати або смажити – картопля – ідеальна їжа для більшості з нас. Вона багата на вітаміни C, B1, B3 і B6 і мінералами, такими як магній, калій і фосфор, а також дієтичними антиоксидантами. Тому не дивно, що картопля дуже корисна для вашого здоров’я. Але чи знаєте ви, що вона також може допомогти вам зберегти чисту і сяючу шкіру при місцевому застосуванні? Перш ніж ми перейдемо до обговорення картопляних масок для обличчя, давайте розглянемо переваги картопляних масок для обличчя для вашої шкіри.

Переваги картопляної маски для обличчя

Це допоможе вам позбавитися від негарних плям, слідів і прищиків. Зменшує запалення, викликане синцями, висипом і виразками. Допомагає зменшити набряклість очей. Затримує ознаки старіння. Містить антиоксиданти, що захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, викликаного забрудненням та впливом сонця.

Всі ці переваги роблять картопля незамінним інгредієнтом в вашому режимі краси.

І ось секрет: включити картоплю в щоденний догляд за шкірою досить просто. Вам не знадобляться незвичайні інгредієнти і не потрібно витрачати весь день на створення цих простих масок для обличчя.

Домашні маски для обличчя з картоплі від всіх проблем зі шкірою

 ""

1. Картопляна маска для обличчя для відбілювання шкіри

тобі знадобиться

3 столові ложки картопляного соку, 2 столові ложки меду

час підготовки

5 хвилин

час лікування

10-15 хвилин

Що ти повинен зробити

Картопляний сік змішати з медом. Добре розтушуйте і нанесіть на обличчя і шию. Залиште на 10-15 хвилин (поки він не висохне), а потім змийте.

Як часто ви повинні це робити

Робіть це щодня для досягнення найкращих результатів.

Чому це працює

У той час як мед зволожує вашу шкіру і зберігає її м’якістю і еластичністю, картопляний сік є кислим і містить натуральні відбілюючі речовини. Вони допомагають освітлити вашу шкіру і зробити її сяючою.

2. Маска для обличчя з картоплею і лимоном для сяючої шкіри

тобі знадобиться

2 чайні ложки картопляного соку, 2 чайні ложки лимонного соку, 1/2 чайної ложки меду (за бажанням)

час підготовки

2-5 хвилин

час лікування

15 хвилин

Що ти повинен зробити

Змішайте картопляний і лимонний соки. Додайте мед в суміш і добре перемішайте. Нанесіть його на все обличчя і шию. Залиште на 15 мінут.Смойте водою.

Як часто ви повинні це робити

Через день.

Чому це працює

Лимон і картопля володіють терпкими властивостями, які допомагають видалити надлишки масла, відкрити закупорені пори і тонізувати шкіру. А мед зберігає шкіру зволоженою.

обережність

Якщо ви відчуваєте роздратування, розбавте лимонний сік.

 ""

3. Маска для обличчя з картоплею і помідорами від прищів

тобі знадобиться

1 столова ложка картопляного соку або м’якоті, 1 столова ложка томатного соку або м’якоті, 1 столова ложка меду

час підготовки

5-10 хвилин

час лікування

15-20 хвилин

Що ти повинен зробити

Змішайте картопляний і томатний соки / м’якоть. Додайте в суміш мед і перемішайте, поки не отримаєте однорідну пасту. Рівномірно нанесіть на обличчя, приділяючи особливу увагу ураженої ділянки.

Як часто ви повинні це робити

Один раз в день до зникнення прищів.

Чому це працює

Помідори та картопля багаті антиоксидантами, які допомагають боротися з вільними радикалами і захищають шкіру від мікробів і бактерій. Крім того, їх кислотні властивості відкривають забиті пори.

обережність

Оскільки томатний сік дуже кислий, він може висушити шкіру. Щоб цього не сталося, додайте в маску ще одну столову ложку меду.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.