3 Домашні маски для обличчя з петрушки для здорової шкіри

Петрушка для шкіри може здатися трохи дивною, але при використанні в свіжому вигляді петрушка може творити чудеса з нашою шкірою.

Проблеми зі шкірою, такі як прищі, вугрі, час від часу продовжують турбувати нас.

Але найбільше нас турбують темні плями, залишені ними. Маски для обличчя з петрушкою є дуже ефективним домашнім засобом від непривабливих темних плям.

Петрушка – це натуральний інгредієнт, який відмінно освітлює шкіру. Петрушка для шкіри може здатися трохи дивною, але при використанні в свіжому вигляді петрушка може творити чудеса з нашою шкірою. Петрушка містить велику кількість вітаміну С, який підвищує рівень колагену в шкірі і відновлює пошкоджені клітини шкіри. Крім того, петрушка дуже корисна для підвищення еластичності шкіри.

Домашні маски для обличчя з петрушкою допомагають відновити колір шкіри, усуваючи пігментацію, шрами, прищі, темні плями. Крім того, він також освіжає і пом’якшує шкіру і регулює вироблення масла. І це дуже легко зробити. Нижче ви можете знайти кілька домашніх масок для обличчя з петрушки для здорової шкіри.

Домашні маски для обличчя з петрушки для здорової шкіри

 ""

Маска для обличчя з петрушкою, лимоном і медом

Складові:

Жменя звичайних листя петрушки;

1 чайна ложка лимонного соку;

2 ч.л. сирого меду.

Приготування і застосування:

Розімніть листя петрушки, щоб вийшла паста. Додайте мед і лимонний сік, щоб приготувати маску для обличчя. Нанесіть на обличчя і залиште на 10-15 хвилин. Змийте чистою водою, промокніть обличчя і нанесіть хороший зволожуючий крем. Цю маску з петрушки можна застосовувати один раз на тиждень для пожвавлення шкіри і два рази в тиждень для позбавлення від запалень, темних плям і прищів.

Маска для обличчя з петрушки, яблучного оцту і йогурту

Складові:

Жменя нарізаної петрушки;

2 ложки яблучного оцту;

3 ложки простого йогурту.

Приготування і застосування:

Змішайте всі інгредієнти в ємності і зробіть пасту. Нанесіть на обличчя і залиште на 20 хвилин. Змити теплою водою. Це відмінна протизапальна маска для обличчя. Домашня маска для обличчя з петрушки багата вітамінами і мінералами і відмінно освітлює шкіру.

Маска для обличчя з соком петрушки

 ""

Складові:

Жменя свіжого листя петрушки;

1 столова ложка свіжого лимонного соку;

1 столова ложка свіжого апельсинового соку;

1 столова ложка свіжого йогурту

Приготування і застосування:

Помістіть всі інгредієнти в блендер і збивайте, поки не утвориться однорідна паста. Нанесіть пасту як на особу, так і під очі. Залиште на 20 хвилин і змийте теплою водою. Промокніть насухо і нанесіть зволожуючий крем для обличчя. Це відмінна антивікова маска для обличчя з петрушки, яка покращує текстуру і прозорість шкіри, а також зменшує темні кола під очима.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.