5 масок для обличчя з буряка для живильної і бездоганною шкіри

Буряк не тільки корисна для здоров'я, але і приносить багато користі для краси.

Буряк – це яскравий і красивий овоч, який відомий своїм відмітним смаком і поживною цінністю. Це джерело фолієвої кислоти, калію, вітаміну С, клітковини і антиоксидантів.

Він не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Особливості

 ""

Буряк – це джерело фолієвої кислоти, калію і вітаміну С.

Буряк має безліч переваг для красоти.Свекла допомагає заповнити відмерлі клітини шкіри

Буряк – це яскравий і красивий овоч, який відомий своїм відмітним смаком і поживну цінність. Це електростанція фолієвої кислоти, калію, вітаміну С, клітковина і антіоксіданти.Он не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Ось список з 5 масок для обличчя з буряка, які можуть творити чудеса з вашою шкірою. Читайте далі, щоб дізнатися про них більше

клітковина і антиоксиданти. Він не тільки очищає кров, а й стимулює кровообіг в організмі. Буряк не тільки корисна для здоров’я, але і приносить багато користі для краси. Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями. Крім цього, він допомагає заповнити мертві клітини шкіри, бореться з вільними радикалами в організмі, відлущує мертві клітини і допомагає позбутися від пігментації. Якщо ви бажаєте отримати м’яку і еластичну шкіру, то ця стаття вам дуже придасться.

Ось список з 5 масок для обличчя з буряка, які можуть творити чудеса з вашою шкірою.

Для сухої шкіри

Буряк – відмінне джерело антиоксидантів, які можуть поліпшити кровообіг в організмі. Щоб приготувати маску для обличчя, візьміть 1 чайну ложку сирого молока, 2-3 краплі мигдального або кокосового масла і 2 чайні ложки бурякового соку. Ретельно перемішайте інгредієнти. Злегка помасажуйте обличчя і залиште на 10 хвилин. Пізніше змийте чистою водою і стежте за результатами.

Для освітлення шкіри

 ""

Щоб приготувати цю освітлюючу шкіру маску для обличчя, вам знадобиться порошок апельсинової кірки і буряковий сік. Візьміть миску і додайте 2 чайні ложки порошку апельсинової кірки і 1 чайну ложку соку буряка. Змішайте інгредієнти до утворення густої пасти. Нанесіть на обличчя і змийте холодною водою. Повторюйте ці кроки через день, щоб домогтися кращих результатів.

Його антибактеріальні властивості допомагають боротися з бактеріями.

Для видалення засмаги

Тривале перебування на сонці може викликати загар, через якого наша шкіра стане тьмяною і блідою. Буряк також допомагає позбутися від засмаги. Візьміть 1 чайну ложку бурякового соку, 1 столову ложку сметани і змішайте їх разом. Помасажуйте маску і дайте їй висохнути протягом 20-25 хвилин. Як тільки це буде зроблено, змийте його звичайною водою. Для кращого результату застосовуйте маску для обличчя з буряка два рази в тиждень.

Від темних кіл під очима.

Буряк також допомагає освітлити стійкі темні кола під очима. Візьміть 1 чайну ложку бурякового соку і змішайте з декількома краплями мигдалевого масла. Помасажуйте область під очима. Залиште на 15 хвилин, а потім змийте холодною водою.

Буряк також допомагає освітлити стійкі темні кола під очима.

Для гладкої шкіри

Ця маска для обличчя допоможе поповнити вологу в шкірі, роблячи її еластичною і вологою. Ви можете приготувати цю маску для обличчя, додавши 3 столові ложки йогурту до 4 чайних ложок бурякового соку. Добре перемішайте і за допомогою ватного тампона нанесіть суміш на обличчя і шию. Залиште на 8-10 хвилин і акуратно помасажуйте. Змийте теплою водою.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.