Догляд за зубами для білосніжної усмішки

Ваші маленькі шкідливі звички кожен день можуть заважати вам мати білі зуби. Що радять стоматологи? Читайте далі.

На щастя, для того, щоб зуби були красивіші і біліше, кількох коригувань в повсякденних звичках буде більш ніж достатньо!

1) Киньте палити

Між нікотином і смолою, що залишає жовті плями на зубах, тютюн безумовно не друг вашим зубам! Тому відмова від куріння – кращий спосіб назавжди обмежити пожовтіння.

2) Їжте правильну їжу, щоб вибілювати зуби

Деякі продукти відмінно підходять для освітлення зубів:

  • Вживання великої кількості води знижує ризик утворення карієсу або зубного нальоту і видаляє залишки їжі між зубами.
  • Молочна кислота і кальцій зміцнюють зуби, роблячи їх білішими. юди відносимо різні молочі продукти (сир, йогурт, молоко …).
  • Сирі яблука та морква вимагають тривалого пережовування. Це протирання очищає зуби і залишає їх чистими і блискучими.
  • Загалом, волокнисті фрукти і овочі теж володіють цією властивістю. Особливо це стосується селери, якавідмінно підходить для відбілювання посмішки.

3) Продукти, які слід обмежити, щоб уникнути плям на зубах

Емаль – досить пористий матеріал, в якому легко осідають барвники. Це причина того, що деякі продукти з часом забарвлюють зуби. Хоча вино, кава і газовані напої добре відомі цим, інші напої, такі як чай, також можуть бруднити зуби. Однак зверніть увагу, що зелений чай містить фтор, який зміцнює емаль від кислотних атак.

Тому він залишається вельми корисним для зубів, навіть якщо може змінити їх зовнішній вигляд. Крім того, чорниця, буряк та інші продукти з сильною пігментацією можуть залишати сліди. Не забудьте прополоскати рот водою після вживання.

4) Ідеальна гігієна порожнини рота для більш білих зубів

Всі ми знаємо основи гарної гігієни порожнини рота. Ми знаємо, що ви повинні чистити зуби 2 рази на день протягом двох хвилин, використовувати зубочистку і міняти зубну щітку кожні два або три місяці максимум.

Однак є й інші дуже важливі практики. Щоб не пошкодити зубну емаль, завжди слід почекати півгодини після їжі. Це особливо важливо після вживання соди, тому що суміш соди і чищення сильно пошкоджує зуби і сприяє виникненню карієсу. Також краще чистити зуби перед сніданком, оскільки кислотність соку чинитиме такий же руйнівний вплив.

Догляд за зубами
Догляд за зубами

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.