Швидко і ефективно боремося з синцями під очима

Якщо ви хочете дізнатися, як позбавитися від темних кіл або, принаймні, як ефективно їх зменшити - читайте далі.

Причини, за якими можуть з’являтися темні кола:

  • Недостача сну.
  • Спосіб життя: вік, тютюн, алкоголь, стреси, неправильне харчування.
  • Генетичні чинники.
  • Кісткова структура.
  • Зміна кровоносних судин.
  • Лімфатична недостатність.
  • Застій кровоносних капілярів.
  • Тонка шкіра.

Поради щодо усунення темних кіл

Більше рідини

Ми не можемо повторювати це досить часто, але пити не менше 1,5 літрів води в день необхідно для здоров’я нашої шкіри. Відсутність гідратації відбивається безпосередньо на шкірі і, отже, під очима. Наша шкіра утримує близько 30% води, що робить її більш еластичною і сяючою.

Здоровий і повноцінний сон

Крім того, що сон допомагає подолати проблеми з вагою, а також регулювати гормональну і метаболічну секрецію, він робить вас красивою.

Трояндова вода

Трояндова вода схожа на маленьке диво в пляшці. Вона позитивно впливає на багато аспектів шкіри. Для темних кіл вам просто потрібно нанести трохи трояндової води на ватний диск і покладіть його під очі, і він освітлить ваші темні кола.

Якщо у вас опухлі очі, коли ви прокидаєтеся, помістіть просочену бавовну в холодильник. Потім помістіть її на очі і залиште на кілька хвилин.

Скибочки огірка

Ми задавалися питанням, чи дійсно вони були корисні для чогось, і це так. Наповнюючись водою, огірки володіють зволожуючими властивостями. Покладіть перед сном скибочку цього овоча на очі на 10 хвилин. Вони відпочинуть, і ви отримаєте більш яскравий вигляд.

Кавова гуща під очима

На цей раз ми її не п’ємо, а використовуємо в косметичних цілях. Дійсно, кавова гуща має властивості, які освітлюють шкіру і активізують мікроциркуляцію крові. Вам просто потрібно нанести її на кілька хвилин під очі, і результат повинен бути миттєвим.

Масажуйте область навколо очей

Наносячи крем для очей або процедури, не забувайте робити невеликі кругові рухи. Це дозволить вашим продуктам проникати легше і ефективно. Таким же чином ваша кров буде циркулювати набагато краще, тому що ваша мікроциркуляція буде активована.

Поради по боротьбі з темними колами
Поради по боротьбі з темними колами

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.